Cele patru teme sunt: starea de alertă, pensiile speciale, faptul că PSD asigură banii pentru funcționarea administrațiilor locale și că guvernul condus de Ludovic Orban „împiedică despăgubirile pentru agricultorii calamitați de secetă”.

Documentul prezintă linia pe care merge PSD pe cele patru teme de actualitate, iar organizațiile PSD din țară trebuie să respecte poziția Partidului Social Democrat, așa cum se cere în act.

La prima temă, „starea de alertă”, PSD-iștii sunt îndemnați să „arate că PNL vrea abuziv să prelungească cât mai mult starea de alertă, pentru că revenirea la normalitate ar însemna că oamenii scapă de frica COVID-19 și văd dezastrul din economie”.

A doua temă este cea a pensiilor speciale, unde social-democrații trebuie să spună că „PSD a înțeles bine ce vor oamenii”.

De asemenea, toți social-democrații trebuie să insiste în fața jurnaliștilor și pe faptul că „banii astfel câștigați de bugetul statului, trebuie OBLIGATORIU să susțină majorarea alocațiilor și a pensiilor, în niciun caz să ajungă în buzunarele clientelei politice a PNL”.

A treia temă este legată de „suplimentarea bugetelor locale prin aprobarea rectificării guvernului”. Social-democrații trebuie să spună că „la inițiativa PSD, s-au suplimentat bugetele locale prin aprobarea rectificării guvernului” și că „850 de milioane de lei se alocă în plus către județe pentru acoperirea costurilor generate de […] combaterea epidemiei COVID”.

Ultima temă aflată pe agenda social-democraților în această săptămână este legată de „despăgubirile pentru agricultorii calamitați de secetă”. Aici, cei de la PSD trebuie să insiste pe „tunul financiar” pregătit de PNL, partid care „se dovedește mumă cu străinii, cu marile corporații, cu băncile și ciumă – o ciumă galbenă – cu românii”.

TEME CONFERINTE DE PRESA 15-21 Iunie
Citeşte şi:

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD depune moțiune de cenzură imediat după ce încetează starea de alertă

Ludovic Orban: „CCR dă impresia că este o filială a PSD. Sunt necesare schimbări”

Reacția Google după amendarea de către CNCD pentru cazul „Catedrala Prostirii Neamului”: „Eroarea a fost eliminată prompt”

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI