De Eduard Apostol,

Mario și Marius au fost colegi în atac la începutul anilor 2000, când, antrenați de Ladislau Boloni, aduceau titlul de campioană în vitrina lui Sporting Lisabona. Pe vremea aia, Cristiano Ronaldo era doar un puști, care se uita la cei doi ca la niște zei!

Jardel a mai câștigat și Supercupa Europei în tricoul lui Galatasaray, împotriva lui Real Madrid, cu Mircea Lucescu antrenor și cu Gică Hagi și Gică Popescu coechipieri.

La începutul anilor 2000, adus de ”Săgeată” Niculae, Super-Mario a fost de mai multe ori la București.

N-a ratat niciunul dintre cluburile și restaurantele de fițe ale Capitalei și chiar a ajuns în refrenele maneliștilor, care-l îndrăgeau pentru felul său de a se distrs!

Între timp, situația s-a schimbat în privința lui Jardel, care alături de familie a luat-o pe calea religiei și-și povățuiește fanii, și prin intermediul social media, să facă la fel.

Sud-americanul se va reîntâlni cu fanii din România pe 22 iunie într-un meci al fostelor glorii internaționale.

„Cristiano Ronaldo e greu de adus momentan. Poate după ce se lasă l-aş putea aduce. Momentan, nu cred că are timp să respire. Jardel, în schimb, s-a lăsat de foarte mult timp, a fost mai uşor să îl aduc din Brazilia. Mai ales că am amintiri plăcute cu el de la Sporting Lisabona. Este un super jucător, pe care l-a antrenat chiar nea Mircea Lucescu la Galatasaray, când a câştigat Supercupa Europei. Va fi un spectacol fotbalistic, cu nume mari. În afară de Jardel, mai sunt şi jucători de prin ţară, care au fost la echipa naţională şi la alte formaţii puternice din România”, a povestit Marius Niculae.

10 meciuri și un gol are Jardel pentru naționala Braziliei

2 Ghete de Aur are Mario și tot de atâtea ori a fost desemnat cel mai bun marcator din sezoanele Champions League

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze