MENIU CAUTĂ
03 Iun. 2018 18:07

O doctoriță care dansa și cânta în timpul operaților a fost dată în judecată de pacienți

Distribuie

O doctoriță care dansa și cânta în timpul operaților a fost dată în judecată de pacienți. Aproape 100 de femei susțin că au avut de suferit din cauza medicului care urca pe YouTube filmulețe cu ea dansând și cântând în sala de operații, scrie CNN.

O avocată care îi reprezintă pe pacienții doctoriței Windell Boutte spune că aproape 100 de femei vor depune mărturie în timpul procesului deschis la un tribunal din Atlanta.

Avocata Susan Witt, care reprezintă familia unei mirese care a intrat în comă în timpul unei operații de liposucție efectuată de în 2016 cu doctorul Windell Boutte, spune că a avut „mai multe apeluri telefonice și e-mailuri de la alte paciente ale acesteia.

Canalul de YouTube a lui Boutte a fost dezactivat, dar filmulețele postate aici o arătau pe doctorița dermatolog în timp ce cânta, dansa și îi lovea pe pacienții pe care îi opera. În plus, cel puțin două dintre femeile care s-au plâns au spus că s-au putut identifica în clipurile de pe YouTube.

În cele peste 20 de videoclipuri care au fost postate anterior pe canalul YouTube al lui Boutte, ea este văzută cum tăie abdomenul unui pacient în timp ce cântă piesa lui Genasis „Cut It” (n.r. taie-l).

Într-un alt clip doctorița este văzută cum se sprijină pe o fesă jumătate goală a unei paciente fără mască sau mănuși în timp ce cântă versurile piesei „Bad și Boujee” a lui Migos.

Până în prezent, Boutte are cinci procese de malpraxis pe rol, scrie CNN.


Citește și: Ce este ”Sindromul Italia”. Anul trecut, la Institutul Socola din Iași au fost internate 150 de femei


Citește mai multe despre dans și medic pe Libertatea.

Comentarii