Mergi direct la conținut »
VIDEO | O femeie din Africa de Sud a fost salvată de poliție după ce filmul cu răpirea ei a devenit viral
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O femeie din Africa de Sud a fost salvată de poliție după ce filmul cu răpirea ei a devenit viral

VIDEO | O femeie din Africa de Sud a fost salvată de poliție după ce filmul cu răpirea ei a devenit viral

Marta Rubilar, o femeie în vârstă de 54 de ani, a fost răpită din fața sediului serviciului său. Femeia voia să traverseze o stradă din orașul Durban când, dintr-o mașină a coborât un hoț înarmat.

Scena e una des întâlnită în Africa de Sud, astfel că, pe imagini se vede cum femeia i-a ceva, probabil telefonul, fără să se panicheze prea tare, a dezvăluit timeslive.ca.za.

Au înghesuit-o într-o mașină

În acel moment, din mașina răufăcătorilor au mai coborât doi hoți. Aceștia au înghesuit-o pe femeie într-o altă mașină și duși au fost. Filmul s-a viralizat imediat, iar consecința a fost că forțele de ordine s-au mobilizat, iar femeia a fost salvată.

Kyle van Reenen, reprezentantul poliției, a declarat că aceasta se află în siguranță, într-o secție de poliție. Ulterior, au fost chemați și medicii.

Nu se știe dacă răpitorii au lăsat-o să plece sau poliția le-a descoperit ascunzătoarea.


Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

Close
Închide
  Close