Poliţista Melania Renghea, care este însărcinată în cinci luni, a fost la un pas de a pierde copilul, după ce la sfârşitul lunii decembrie şi-a înjunghiat şeful, pe Gheorghe Barbu, pe motiv că acesta a violat- o. Zilele trecute, Renghea a fost externată, iar ieri a participat la reconstituirea agresiunii, alături de anchetatori.
La faţa locului au fost prezenţi ofiţeri din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale a IGPR, coordonaţi de comisarul şef Laurenţiu Mitrea, poliţista care susţine că a fost violată de şeful său Gheorghe Barbu, soţul femeii şi avocata familiei.
Rolul comisarului şef Barbu a fost jucat de un poliţist ce a avut faţa acoperită cu o cagulă. Oamenii legii vor astfel să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut incidentul din decembrie. Când aproape se încheiase reconstituirea, poliţistei Melania Renghea i s-a făcut însă rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. O ambulanţă a luat-o chiar din faţa porţii lui Gheorghe Barbu, şeful său, pe care l-a înjunghiat.
Acesta din urmă este acum cercetat, însă nu este suspendat de la serviciu, pentru că şi-a luat concediu.

Cerea sex drept şpagă

După ce a fost înjunghiat de subalterna sa, comisarul şef Gheorghe Barbu a fost dus la spital
Scandal sexual şi la Bihor! Un comisar din Oradea a fost reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cerut de la doi inculpaţi 1.000 de euro, dar şi favoruri sexuale, spunându-le că va interveni la magistraţii care judecau recursurile lor să le dea pedepse mai blânde faţă de cele primite la instanţa de fond.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens