MENIU CAUTĂ

Una dintre cele două victime ale teribile explozii din Sighetu Marmaţiei: „Vreau să uit noaptea aceea groaznică”

Distribuie

Ieri a fost o zi mare pentru două dintre victimele gravului accident produs în urmă cu 12 zile în discoteca din Sighet. Două tinere, de 19 şi respectiv 21 de ani, una internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar celalaltă, la Spitalul de Arşi din sectorul 1 al Capitalei, au fost externate.

Mâine se dă drumul la gaze

Vizibil afectată de coşmarul prin care a trecut şi de toată suferinţa pe care a îndurat-o în ultima vreme, tânăra de 21 de ani a ieşit totuşi învingătoare pe uşa unităţii spitaliceşti din sectorul 1. Însoţită de mama ei, fata nu-şi dorea nimic mai mult decât să ajungă repede într-un centru comercial din Bucureşti, pentru a face câteva cumpărături care să-i ridice cât de puţin moralul. Cu adevărat fericită va fi însă abia atunci când i se va şterge din memorie, pentru totdeauna, tragicul eveniment care i-a schimbat viaţa. „Vreau să uit noaptea aceea groaznică!”, a şoptit tânăra la externare. În acest timp, la Sighetu Marmaţiei, autorităţile continuă cercetările la faţa locului şi este posibil ca abia mâine să se reia furnizarea cu gaz metan în zona în care s-au produs cele două explozii.

Conductă fisurată la Piteşti

După tragedia de acum două săptămâni, de la Sighetu Marmaţiei, şi localnicii din Piteşti, Argeş, au tras o spaimă îngrozitoare în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost descoperită o fisură în conducta de alimentare a oraşului. Poliţiştii au împrejmuit zona până când defecţiunea a fost remediată.
Foto: Vlad Chirea
Citeşte şi: Dosar penal pentru firma de gaze din Sighetu Marmaţiei, după exploziile devastatoare de duminică
De aici a început coşmarul de la Sighetu Marmaţiei

Comentarii