MENIU CAUTĂ
12 Dec. 2016 15:05

Tentativă de viol la spitalul din Vulcan! Au agresat doctorița și două asistente sub ochii unui polițist

Distribuie

Tentativă de viol la spitalul din Vulcan! O doctoriță și alte două asistente care erau în noaptea de vineri spre sâmbătă de gardă la spitalul din Vulcan au fost la un pas să fie violate, sub ochii unui polițist, după ce patru indivizi le-au rupt hainele de pe ele.

Cei patru bărbați, care veniseră cu un echipaj SMURD de la un bar în urma unei altercații, s-au dezbrăcat și au început să le fugărească prin secția de urgență, pretinzând că vor să facă sex cu ele, notează Servus Hunedoara. Imediat ce au simțit amenințarea, asistentele au chemat ajutoare și, la fața locului s-a deplasat o echipă a Poliției locale, însă, fără succes, deoarece, spun cei din spital, polițistul local și-a aprins o țigară și s-a întors cu spatele, de teama agresorilor.

Astfel, femeile, neputincioase, au rămas cu hainele rupte, după ce indivizii le-au sfâșiat, în încercarea de a le dezbrăca, scăpând doar pentru că în zonă s-a creat prea mare zarvă.

Niciuna nu a vrut ulterior să facă declarații, fiindu-le teamă de agresori, iar surse din anturajul lor susțin că le este frică să își reia garda la locul de muncă.

Directorul Spitalului din Vulcan, medicul Cătălin Popa susține, conform sursei citate, că a aflat de incident de la colegele sale și deja a demarat o anchetă, însă, se arată neputincios în condițiile în care spitalul nu are pază.

„Știu că doctorița a fost agresată. La fel și asistentele, de patru recidiviști ce au ajuns la urgență, după ce la 112 s-a sunat din Clubul XXI. Erau răniți și femeile au fost la un pas de viol, însă, se pare că polițistul local nu a vrut să intervină. Vom analiza cele întâmplate și vom decide în consecință', a declarat doctorul Cătălin Popa, directorul Spitalului din Vulcan.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Emil Rengle, despre cel mai extravagant lucru pe care l-a făcut
Loading...
Comentarii