MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2013 04:20 , de Simona Josan

ALEXANDRA STAN, DISPERATĂ SĂ URCE pe SCENĂ, deși MEDICII i-au INTERZIS! Vezi ce vrea să facă SOLISTA!

Distribuie

Avocatul Alexandrei Stan, Marius Nadă, a declarat pentru ziarulring.ro că artista mai are de făcut câteva investigații. Coform acestuia, dacă în urma diagnosticului final medicii vor fi la fel de fermi și îi vor interzice o perioadă să mai cânte, vedeta va cere și părerea unor doctori din străinătate.
'În urmă cu două săptămâni, a fost examinată preliminar şi i s-au dat opt-nouă zile de îngrijiri medicale. Va fi din nou examinată după ce se vor termina celelalte investigaţii medicale. Încă nu există o evaluare completă a stării ei de sănătate. Medicii nu-i recomandă acum Alexandrei să urce pe scenă, însă poate peste o săptămână va fi în măsură să apară. Sau peste o lună… Va merge la orice spital competent pentru rezolvarea afecţiunilor de care suferă ea. Şi dacă va fi nevoie, va apela şi la clinici din străinătate”, a declarat Marius Nadă.
Alexandra Stan a fost bătută crunt pe 15 iunie de managerul ei, în mașina acestuia, în urma unor discuții aprinse avute cu acesta, din cauza banilor, conform mărturiilor artistei. După ce a fost lovită, solista a coborât din autoturism, cearta a continuat și pe marginea drumului, impresarul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci, potrivit declarațiilor cântăreței. La un moment dat, pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.
După incidentul violent, managerul Alexandrei a postat pe Facebook, tot pe 15 iunie, un anunț fals care să justifice absențele ei de la concertele programate pentru acel weekend.
„Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.

Comentarii