Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan se umple de bani în noaptea dintre ani. Onorariul de Revelion sare de 3.500 de euro și are cinci spectacole
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan se umple de bani în noaptea dintre ani. Onorariul de Revelion sare de 3.500 de euro și are cinci spectacole

Andreea Bălan se umple de bani în noaptea dintre ani. Onorariul de Revelion sare de 3.500 de euro și are cinci spectacole

Cântăreața Andreea Bălan își sacrifică noaptea de Revelion, dar se umple de bani, dat fiind că va susține mai multe concerte.

De Dana Aramă,

 

Andreea Bălan are agenda de Revelion foarte încărcată. Artista va susține cinci spectacole în noaptea dintre ani. Chiar dacă își sarcifică noaptea de revelion, aceasta va înxcasa bani frumoși din concertele pe care le susține.

Conform click.ro, cântăreaţa are cinci concerte în noaptea dintre ani, începând de la ora 22.00: două la Sinaia, două la Predeal şi unul la Bran.

Onorariul solistei pentru spectacolul ‘Fantezia Star”, în care va schimba peste 10 ţinute, e de 3.300 de euro însă, de Revelion, suma cerută sare la 3.500 de euro.

Andreea Bălan, care este însărcinată în șapte luni, îl va avea alături de ea, de revelion, pe soțul ei, actorul George Burcea.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului trecutCei doi au împreună o fetiță, EllaAndreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a anului viitor.

Citește și: România – Olanda, la Euro 2018 de handbal feminin. Victoria care poate trimite România în semifinale

 

Close
Închide
  Close