Mergi direct la conținut »
Bella Santiago s-a lecuit de Eurovision! "Nu cred că voi mai participa, am alte planuri pentru cariera mea!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bella Santiago s-a lecuit de Eurovision! "Nu cred că voi mai participa, am alte planuri pentru cariera mea!"

Bella Santiago s-a lecuit de Eurovision! „Nu cred că voi mai participa, am alte planuri pentru cariera mea!”

Bella Santiago s-a clasat pe locul al treilea în finala națională Eurovision, în urma voturilor juriului și publicului. După doi ani consecutivi de participare la competiția muzicală, filipineza susține că are alte planuri cu cariera ei.

De Andreea Romaniuc Archip,

Bella Santiago a fost o prezență exotică și dinamică pe scena Eurovision. Totuși, nu a reușit să obțină punctajul maxim.

„Nu sunt dezamăgită deloc și respect decizia și rezultatul Eurovision. Din ce am înțeles, au fost probleme legate de vot, dar nu aș putea spune că m-au afectat pe mine în mod personal. O felicit pe Ester pentru reușita sa și vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere, dar în primul rând echipei! De asemenea, le mulțumesc și dansatorilor mei! Eurovision înseamnă un show complet, contează atât vocea, cât și ceea ce exprimi pe scenă”, ne-a spus Bella Santiago.

Ce îi urează câștigătoarei Ester Peony

Deși Eurovisionul este o rampă de lansare pe plan internațional, artista nu mai este tentată să participe. „Nu cred ca voi mai participa, pentru că acum am alte planuri pentru cariera mea, dar nu se știe niciodată. În plus, în puțin timp voi putea fi alături de fata mea, care va ajunge în România în aprilie și asta e cea mai mare bucurie. Sunt foarte emoționată și nerăbdătoare să o văd și să o am lângă mine”, a declarat, pentru Libertatea, Bella Santiago.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Și totuși, ce i-a lipsit piesei „Army of love” sau show-ului ei pentru a reprezenta România la Tel Aviv? „Nu i-a lipsit nimic, din punctul meu de vedere, totul a fost perfect! Iar oamenii prezenți în seara finalei au văzut cum a fost!”, a punctat Bella Santiago.

Filipineza i-a făcut urări prin intermediul Libertatea.ro lui Ester Peony, câștigătoarea finalei Eurovision România: „Îi urez multă baftă, îi țin pumnii și sper să se întoarcă cu cel mai bun loc!”, a conchis ea.

Foto: Sorin Cioponea

Citește și: VIDEO/ Dorian Popa se mută în casă nouă la primăvară: „Mai avem de pus la punct planurile cu piscina”

Close
Închide
  Close