În ianuarie, într-o postare pe Facebook, Virgil Ianțu a făcut public faptul că își deschide restaurant în București. Nu e singur în această afacere, are și mai mulți parteneri. „Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiați, de a avea un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxăm. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi.
Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a explicat Virgil Ianțu, care, la deschiderea restaurantului s-a bucurat de clienți numai unul și unul.
Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Raicu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ciprian Marica s-au numărat printre cei care au venit la deschiderea restaurantului. De asemenea, prezentatorul TV a avut parte și de susținerea familiei sale, fiica sa și partenera lui l-au sprijinit în fiecare moment.
Ce prețuri are Virgil Ianțu la restaurantul său
La restaurantul lui Virgil Ianțu din București clienții pot servi preparate alese. O supă de roșii cu busuioc costă 37 de lei, iar o supă de cartofi e 38 de lei, în timp ce o porție de paste carbonara costă 55 de lei, cele cu usturoi, ulei de măsline și creveți sunt 60 de lei.
În meniul restaurantului, care e publicat pe site-ul localului, sunt și mai multe preparate din carne. Pentru un antricot de vită servit cu o garnitură la alegere clienții plătesc 65 de lei, iar pentru coaste de porc cu cartofi prăjiți – 75 de lei.
Și pizza se servește, cea mai ieftină e pizza Margherita, care costă 40 de lei, iar cea mai scumpă e pizza casei, în valoare de 82 de lei.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 12S-a aflat câți bani a investit Virgil Ianțu în restaurant
Pentru că domeniul HoReCa era ceva nou pentru prezentator, Virgil Ianțu a decis să se asocieze cu persoane care au o experiență foarte mare în acest domeniu. Astfel, Claudia Militello este partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu și are o experiență de peste 15 ani în domeniul HoReCa.
Femeia de afaceri mai deține un restaurant în Voluntari, însă investiția pe care a făcut-o alături de Virgil Ianțu s-ar ridica la jumătate de milion de euro. „Aici am depășit 500.000 de euro, acolo am depășit 700.000! Cam pe aici suntem poziționați. Dar acolo este un spațiu mult mai generos!
Acolo avem două parcări, spre deosebire de centru, unde, din păcate, nu reușim oricât ne-am dori. Mai avem acolo un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal, care face activități cu ei. Aici spațiul nu ne-am permis.
Ne-am desfășurat într-un spațiu mai mic de data aceasta, dar am încercat să îl facem cât mai dinamic, astfel încât să se preteze pentru clientela din centrul Bucureștiului, de aici și diferența de investiție. Bineînțeles, am mai căpătat și puțină experiență în ceea ce presupune partea de construcții și amenajări!”, a mai dezvăluit Claudia Militello pentru Ego.
Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!
Ov.. • 09.02.2024, 18:13
Pentru un salariat de rând cam măricele prețurile, pentru cei cu situație bună sînt mai mult decât acceptabile. Măcar o dată aș merge și eu să încerc pastele