Câștigătorul sezonului cu numărul 7 „Chefi la cuțite” nu mai este bucătar la restaurantul din Chișinău la care lucra, ci e antreprenor. Lucrează în stațiunea Vama Veche, la afacerea lui și a fratelui.
Au investit aproximativ 80.000 de euro.
„Am deschis la mare, în Vama Veche, am deschis afacere împreună cu fratele meu. A mai pus și fratele. În jur de 70.000-80.000 de euro”, a spus finalistul de la „Chefi la cuțite”, la Antena Stars.
Alexandru Comerzan are și un canal pe Youtube, deschis înainte de pandemie, unde prezintă tot felul de rețete culinare. Proiectul său este lansat sub denumirea „Gătim împreună!”.
„Am făcut un canal de Youtube unde arăt ce gătesc eu acasă, după care mai o emisiune televizată în Republica Moldova, un restaurant, un meniu, cam asta”, a mai spus acesta.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 3Povestea lui Alexandru Cormerzan
„Am plecat în Italia în 2003 cu părinții în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor și am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult și i-am zis mamei că asta vreau și eu să devin, bucătar.
Tata nu prea a fost de acord, pentru că a crescut într-o epocă în care toți se uitau la doctori și la avocați ca la Dumnezeu. Bucătarul cine era? Nu era nimeni! În ziua de azi bucătarii au un alt statut. Cred că și tata e mândru de mine.
Primii ani în restaurant am curățat spanac, cartofi, morcovi, după care, cu stăruință, încet, încet m-am ridicat până la ajutor de șef bucătar. În bucătărie trebuie să fie un regim de-al lui Stalin. Da, recunosc, sunt Stalin în bucătărie”, a declarat câștigătorul „Chefi la cuțite“, sezonul 7, conform a1.ro.
Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!