Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Bianca Drăgușanu imediat ce a ajuns cu amorezul Alex Bodi la Hong Kong. "Nici eu, nici al meu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Bianca Drăgușanu imediat ce a ajuns cu amorezul Alex Bodi la Hong Kong. "Nici eu, nici al meu"

Ce a făcut Bianca Drăgușanu imediat ce a ajuns cu amorezul Alex Bodi la Hong Kong. „Nici eu, nici al meu”

Nici bine nu a ajuns în Hong Kong cu iubitul ei, Alex Bodi, că Bianca Drăgușanu a dat fuga în mall, la magazinele de firmă.

De Dana Aramă,

După ce s-au certat și nu mai părea că există cale de împăcare între ei, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat într-o vacanță de lux la Hong Kong, vacanță pentru care amorezul starletei a scos bani grei din buzunar.

Nici bine nu au ajuns la destinație că Bianca Drăgușanu a dat fuga într-un mall, la magazinele de lux.

„Poză în Shopping Mall???? că e prima zi… și încă nu m-am obișnuit cu fusul orar?? nici eu, nici al meu? #blessed #thankful #? HK ??”, a spus Bianca Drăgușanu.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații. Printre cei cu care s-a iubit se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit ”Prințul”. Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Ulterior, despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi.

Citește și: Selecționerul Cosmin Contra, în conflict cu fanii! Replici acide pe Instagram: „Bou și agramat” vs „Boule, să îți iei ochelari”

 

Close
Închide
  Close