Mergi direct la conținut »
Bianca Drăgușanu, vacanță de lux cu Alex Bodi. Iubitul vedetei a cheltuit o avere doar pe biletele de avion
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăgușanu, vacanță de lux cu Alex Bodi. Iubitul vedetei a cheltuit o avere doar pe biletele de avion

Bianca Drăgușanu, vacanță de lux cu Alex Bodi. Iubitul vedetei a cheltuit o avere doar pe biletele de avion

Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță de lux cu Alex Bodi, bărbatul cu care s-a tot certat și s-a tot împăcat în ultima perioadă de timp.

De Dana Aramă,

După ce s-au certat la cuțite, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au revenit la sentimente mai bune. Nu doar că s-au împăcat, dar au plecat împreună într-o vacanță de lux la Hong Kong, potrivit click.ro.

Însă pentru a-și împăca fosta iubită, care nu mai voia să audă de el, Alex Bodi a scos bani grei din buzunar.

Doar biletele de avion pentru zborul care a durat 14 ore au costat o avere, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

Bianca Drăgușanu a călătorit spre Hong Kong ca o adevărată prințesă: a avut propria ei cabină, cu duș, bar, internet, televizor touchscreen și cinema, printre altele. Călătoria de 14 ore a costat 7.000 de euro.

„Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru sursa citată.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut numeroase relații. Printre cei cu care s-a iubit se numără designerul Cătălin Botezatu și fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit ”Prințul”. Vedeta a fost căsătorită pentru câteva luni cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. După divorț, aceștia și-au reînnodat relația. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate, însă povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior,  Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Ulterior, despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi.

Citește și: OPINIE/ Jocul de-a democrația. PAH, despre presiunea pe care o face USR pentru organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare

 

Close
Închide
  Close