MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

DAN BITTMAN NU A SPUS NICIODATĂ ASTA despre IUBITA LUI! VEI FI UIMIT!

Distribuie

Cei 22 de ani petrecuţi împreună, trei copii, cântecele de dragoste probabil au convins-o pe Liliana Ştefan, iubita lui Dan Bittman, de sentimentele profunde pe care artistul i le poartă. Însă, niciodată liderul trupei Holograf nu i-a făcut public declaraţii atât de frumoase celei pe care o iubeşte şi despre care susţine că e ... jumătatea lui.
Într-un interviu pentru blogul elacraciun.ro, Bittman a făcut dezvăluiri despre familia sa, un subiect despre care rar acceptă să vorbească.

Cât te-a ajutat familia să realizezi ceea ce ai reușit până acum?

Sută la sută e meritul familiei. Până să facem primul copil, nu conta absolut nimic, n-aveam casă, n-aveam mașină, stăteam cu chirie. Nici acum nu contează materialul într-o mare măsură dar, datorită copiilor, a trebuit să mă aliniez statutului de familist.

Cât de importantă este sustinerea familiei și a celor dragi în reușita profesională?

Foarte importantă. Familia îți dă sens, la familie te întorci, lor li te lauzi. Ei sunt suportul.

Și pentru că am vorbit despre cariera ta, aș vrea să vorbim și despre familia ta. Nu ești căsătorit, dar ai 3 copii minunați. Cum reușești să fii un tată bun, un soț și un iubit mereu pe placul celor dragi?

Făcând pasul înapoi. Adică, acasă nu sunt vedetă și nici nu vreau să fiu. N-aș vrea ca personalitatea copiilor mei să fie influențată de faptul că eu am o meserie la vedere. I-am făcut să înțeleagă că meseria lui tata este ca oricare alta și nu am vrut să le știrbesc în nici un fel personalitatea . În ceea ce o privește pe Liliana, mi-am ales un om pe măsură. Ea este omul potrivit pentru mine. Cred că asta se întâmplă, la un moment dat, ne găsim jumătățile.
 

Citește mai multe despre Dan Bittman pe Libertatea.

Comentarii