Eva Zaharescu a moștenit frumusețea mamei sale și de multe ori primește complimente pentru felul în care arată. În urmă cu 4 ani a decis să părăsească România și să se mute în Anglia să studieze. Fiica Andreei Berecleanu a fost susținută de familie, iar de când locuiește singură a devenit mult mai responsabilă.

Recent, pe contul său de Instagram, Eva a postat câteva fotografii cu ea într-o ipostază destul de îndrăzneață. Tânăra s-a pozat în sutien într-un parc din Londra, apoi a încărcat imaginile pe rețelele de socializare. Din partea prietenelor sale, Eva Zaharescu a primit multe complimente și like-uri.

Fiica Andreei Berecleanu are un stil vestimentar mai îndrăzneț, iar silueta o ajută pentru a purta orice își dorește. Pentru o ieșire în parc, Eva a optat pentru pantaloni de trening într-o nuanță de roz pudrat la care a asortat o jachetă în aceeași culoare, dar și un sutien fuchsia din dantelă.

eva-zaharescu-sutien-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu aproape 4 ani, Eva Zaharescu a luat decizia de a pleca din România și a studia în Londra. A cunoscut oameni noi și și-a făcut prieteni în Anglia, țară ca a devenit pentru ea a doua casă. Andreea Berecleanu este mândră de fiica ei și o susține necondiționat, iar atunci când timpul îi permite merge să o viziteze.

Urmărește-ne pe Google News