Mergi direct la conținut »
A luat urgent măsuri. Cât a ajuns să cântărească Oana Lis. "Am cele mai multe kilograme din viața mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A luat urgent măsuri. Cât a ajuns să cântărească Oana Lis. "Am cele mai multe kilograme din viața mea"

A luat urgent măsuri. Cât a ajuns să cântărească Oana Lis. „Am cele mai multe kilograme din viața mea”

Oana Lis a pierdut lupta cu kilogramele și e decisă să ia măsuri cât mai repede. Soția fostului primar Viorel Lis a recunsocut că a mâncat foarte des la restaurant, motiv pentru care a ajuns la aproape 100 de kilograme. Mai mult, din cauza greutății a început să aibă probleme la coloană, starea ei de sănătate nefiind una bună.

De Livia Lixandru,

Oana Lis recunoaște că a fost de foarte multe ori ținta glumelor, din cauza greutății, iar acest lucru a ambiționat-o să ia o hotărâre. S-a apucat de sală și mănâncă sănătos.

„Eu, în momentul ăsta, am cele mai multe kilograme din viaţa mea. Am 92. Nu găsesc haine în magazine. S-a întâmplat pentru că mâncam la restaurante… Într-adevăr, poate am mâncat pe fond psihic, dar m-am oprit. Acum, de o săptămână, ţin o cură de slăbire, mi-am făcut abonament la sală, merg la piscină… Oricum mă simt extraordinar. Am vrut să pozez sexy, nu în sutien şi atât… Am probleme cu coloana… Dar vreau să slăbesc zece kilograme”, a spus Oana Lis la Antena Stars

Close
Închide
  Close