MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2015 13:00 , de Bogdan Gâlcă

PREMIERĂ LIBERTATEA.RO | ADINA lansează single-ul „NOI DOI”, împreună cu un videoclip SENZUAL alături de iubitul ei

Distribuie

Cu mii de concerte la activ si single-uri ce au ocupat primele locuri in topuri (O parte din rai', Pentru totdeauna', Du-ma pe o stea', Sunshine', Sexy Girl' etc), Adina a hotarat in aprilie 2014 sa inceapa propriul proiect solo, odata cu lansarea single-ului Lipsa Ta'.
Dupa multe ore in studio, alaturi de producatori de succes precum Dan Andrei Deaconu, Daniel Costache si George Hora, Adina lanseaza single-ul, Noi doi', impreuna cu un videoclip  senzual regizat de catre Khaled Mokhtar.
Despre noul ei single, Adina marturiseste: Sunt convinsa ca fiecare femeie se va regasi, mai devreme sau mai tarziu, in versurile acestei piese. Intr-o relație treci foarte ușor de la o stare la alta, am simtit pe propria piele aceste trairi. Cum versurile ma reprezinta in totalitate, mi s-a parut cel mai potrivit sa il aleg drept protagonist in videoclip chiar pe iubitul meu, Glance'.

Daca in urma cu cativa ani, Heaven si Glance colaborau pentru piesele „Sexy Girl” si „Good Times”, de aceasta data  simpaticul artist isi pune in valoare sex-appeal-ul in rolul de partner al Adinei, nu doar in viata privata, ci si in videoclipul Noi doi'.

Comentarii