MENIU CAUTĂ

SĂRITURĂ-ŞOC cu scântei, la „Splash! Vedete la apă”! Vezi ce solist a comis-o

Distribuie

O mulţime de surprize îi aşteaptă atât pe telespectatori, cât şi pe concurenţi, care vor trebuie să execute nu doar sărituri individuale, ci şi în sincron, doi câte doi. „Nivelul competiţiei a crescut atât de mult, încât sunteţi nevoiţi să faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai făcut vreodată!” le-a spus juratul Cătălin Preda, chiar înainte de a da startul marei finale.
Concurenţii şi-au păstrat cele mai bune sărituri pentru această seară şi au făcut apel la tot felul de trucuri, pentru a se asigura că îi vor cuceri pe cei trei juraţi. Este şi cazul fostului component al trupei SIMPLU, Piticu’ care a ales să sară de la o înălţime ameţitoare, cu artificii prinse în jurul gleznelor.
Nici DJ Wanda nu a stat departe de finala „Splash! Vedete la apă” – pentru că nu s-a numărat printre finalişti, frumoasa brunetă le-a fost alături foştilor colegi, mixând de pe marginea bazinului. Ce alte surprize a mai pregătit echipa „Splash! Vedete la apă” pentru marea finală şi mai ales, cine va câştiga trofeul emisiunii, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, numai la Antena 1!
 
 

Comentarii