De Geo Berciu,

Cântăreaţa a venit în emisiunea lui Dan Capatos zâmbitoare şi a vorbit fără nici o problemă despre  fosta ei căsnicie. „Nu înţeleg de ce toată lumea a făcut o tragedie din asta. Nu-mi place nici să mă justific în faţa oamenilor la televizor şi nici să-mi pun viaţa pe tapet. Mai am momente în care sunt tristă, sunt deprimată, plâng. Nu este uşor, dar nici nu este un capăt de ţară „, a declarat Sylvia.
PRIMELE declaraţii ale Sylviei după ce soţul ei a acuzat-o de infidelitate: „Nu vreau să mă justific în faţa nimănui”
Totodată ea a încercat să demonteze unele lucruri care au apărut în presă şi care sunt total false din punctul ei de vedere. „Unele lucruri total neadevărate: aceea că i-am dat lui Iulian bani pentru a-şi deschide o shaormerie. A doua ştire este aceea că am petrecut ziua de 1 Mai împreună cu el în casa mea şi a lui Andrei”.
Cântăreaţa a ţinut să precizeze că în momentul de faţă nu are nici un iubit, iar despre Iulian, manechinul care a provocat ruptura dintre ea şi soţul ei, a avut puţine lucruri de spus: „Nu avem o relaţie, nu este iubitul meu. Eu şi Iulian suntem foarte buni prieteni şi am păstrat legătura în acest timp pentru că apăreau tot felul de ştiri care ne vizau pe amândoi”.
Cât despre motivele care au dus la divorţ, artista nu a negat relaţia cu Iulian, dar nici nu a confirmat-o, în schimb a afirmat: „Nu cred că ajunge nimeni la divorţ dintr-o fericire excesivă”.
Cântăreaţa Sylvia (28 ani) a dat cu piciorul căsniciei cu Andrei, componentrul trupei Alb Negru, pentru un tinerel de 20 de ani,  Iulian Demeter,  care s-a făcut remarcat lucrând ca menechin în echipa lui Cătălin Botezatu.
Citiţi şi: Cu EL l-a ÎNȘELAT Sylvia pe Andrei, de la Alb Negru | VIDEO

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă