Aurel Moldoveanu şi-a «lichidat» oile

Vreme de şase ani, cântăreţul Aurel Moldoveanu şi-a rotunjit veniturile din activităţi zootehnice – mai exact, de pe urma fermei deschise în localitatea sa natală, Bordeşti, din judeţul Vrancea.
“Când mergea bine, aveam peste 50 de oi, dar şi vaci şi câteva sute de găini”, ne-a povestit el.
Ce l-a făcut să renunţe? Regulile Uniunii Europene, tot mai stricte cu producătorii.
“Până la urmă, am închis firma. Acum produc doar pentru consumul propriu”, a completat Aurel, care a vândut în pierdere animalele. Gaura din buzunarele lui: 10.000 de euro.

Columbeanu, cel mai răsunător faliment: 7 milioane de euro

În urmă cu câţiva ani, Irinel Columbeanu se lăuda cu o invenţie ce avea să revoluţioneze, credea el, construcţiile: un material denumit după el, columbeanit.
Cocoţat pe cai mari şi visând la momentul în care va ajunge regele neîncoronat în domeniu, a luat 7 milioane de euro împrumut de la bancă şi şi-a deschis o fabrică în care să producă acest columbeanit. Însă lucrurile n-au mers.
După numai doi ani, fabrica a intrat în faliment, iar banca a cerut executarea silită a omului de afaceri pentru recuperarea uriaşei pagube…

Bănică jr încă speră să-şi poată vinde blocul

Într-o perioadă în care din imobiliare se făceau bani grei, Ştefan Bănică jr s-a antamat la ridicarea unui bloc lângă Parcul Herăstrău, o zonă scumpă a Capitalei, cu gândul de a vinde apoi, pe megaprofit, apartamentele din el.
Aproape două milioane de euro a luat credit de la bancă pentru asta, iar când a divorţat de Andreea Marin, şi-a asumat în totalitate împrumutul, crezând că-şi va scoate pârleala când va înstrăina locuinţele de lux.
Blocul s-a ridicat greu, pentru că a venit criza, iar acum, că e, în sfârşit, gata, vânzarea întârzie. Motivul: Sabin Ivanof, asociatul lui Bănică, l-a dat în judecată pe cântăreţ pentru recuperarea părţii lui din totalul investiţiei, iar până la soluţionarea conflictului, orice tranzacţie este blocată.

Agoniseala Gabrielei Cristea, înghiţită de un proiect neviabil

Degeaba a fost Gabriela Cristea cumpătată şi a pus la ciorap banii câştigaţi în ani buni de prezenţă pe micul ecran!  A fost nevoie de o singură investiţie neinspirată pentru ca agoniseala ei să se prăpădească! De un real “ajutor” i-a fost Marcel Toader, pe atunci soţul ei, care s-a visat patron de parc acvatic în centrul Bucureştiului – mai exact, în Parcul Tineretului.
Cei doi au băgat jumătate de milion de euro în proiect, însă când să fie pus în practică, totul a picat. La pachet cu rateul dat în afaceri a venit şi eşecul în căsnicie, Gabriela şi Marcel ajungând la divorţ.

Andreea Mantea a ştiut când să se oprească

Andreea Mantea a zis să-şi încerce norocul în lumea modei. Şi i-a ieşit pasienţa, dar nu pentru mult timp. Fosta “Burlăciţă” a renunţat de bunăvoie şi nesilită de nimeni la afacerea cu haine, din cauză că nu a mai avut timp să se ocupe de ea şi nu şi-a dorit să pară neserioasă în ochii clientelor.
Nu de alta, dar nu ar fi dat bine la imaginea vedetei să se spună despre ea că nu este parolistă şi că nu onorează comenzile la timp. A investit câteva mii de euro în atelierul de haine, dar a pus lacătul pe el fără să piardă vreun leuţ.

Garcea, gaură un milion de euro

După toate loviturile de maestru date în afaceri, fostul comic Mugur Mihăescu, zis şi Garcea, a înregistrat şi un eşec răsunător. El a făcut un credit enorm, pentru care a garantat şi cu casa în care stă, ca să cumpere magazinul Muzica, crezând că l-a prins pe Dumnezeu de un picior.
Numai că magazinul, care reprezenta cândva principalul spaţiu de desfacere pentru importatorii de instrumente muzicale, tehnică audio şi producţie muzicală din ţară, i-a adus pierderi uriaşe. Până la urmă, a decis să-l vândă.
A rămas, după finalizarea tranzacţiei, cu o gaură de peste un milion de euro, dar nu vă grăbiţi să-i plângeţi de milă! Garcea e acţionar la câteva puburi din centrul Bucureştiului, iar acestea îi bagă bani mulţi în buzunare…

Teo a dat chix cu făina dietetică

Înainte de operaţia de mişcorare a stomacului, care a ajutat-o să scape de multe kilograme, Teo era convinsă – şi încerca să-i convingă şi pe alţii – că mâncarea dietetică este la fel de eficientă ca bisturiul chirurgului, iar dacă ai grijă ce pui în gură, slăbeşti garantat.
În spiritul acestei idei, vedeta s-a asociat cu un medic şi au creat împreună o făină dietetică, invenţie pentru care Teo a scos din buzunar 70.000 de euro.
Cum însă lumea nu s-a înghesuit să cumpere făina cu pricina, investiţia s-a dus pe apa sâmbetei. Şi tot pe apa sâmbetei s-a dus şi asocierea dintre cele două partenere de afaceri, care s-au despărţit “cu scântei”.

Costi Ioniţă a rămas fără licenţa TV

Fost cântăreţ de manele, devenit apoi compozitor, Costi Ioniţă se încăpăţânează să investească şi în televiziuni, deşi acestea se dovedesc o sursă continuă de probleme. Party TV, post la care Costi e acţionar, a rămas fără licenţă după patru ani şi jumătate.
O altă televiziune de-a sa, Mynele TV, pare s-o ducă şi ea prost, după ce a primit o amendă record, de 100.000 lei, pentru că a difuzat reclame la convorbiri telefonice erotice.

Soţul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, şi-a închis cazinourile

A fost o perioadă când Nicoleta Luciu era invidiată nu doar pentru frumuseţea ei şi pentru succesul pe care-l avea pe scenă şi în televiziune, ci şi fiindcă era nevasta unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri.
Zsolt Csergo, soţul ei, a dat lovitura când a decis să se extindă de la imobiliare la jocuri de noroc, o vreme, cele 15 cazinouri deschise în mai multe oraşe din ţară aducându-i un profit anual de 7 milioane de euro.
Însă l-a lovit criza… Încet, dar sigur, Zsolt a închis toate sălile de joc, iar câştigurile fabuloase au devenit un vis frumos. Şi în imobiliare a dat de greu, de când piaţa a intrat în regres. Ca o “încununare” a pierderilor, Nicoleta a rămas fără jobul din televiziune, iar cei doi s-au văzut nevoiţi să strângă un pic cureaua.

Mâncarea asiatică a ars-o la buzunar pe Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc a vrut să profite de apetitul crescut al românilor pentru mâncarea asiatică şi a deschis, în urmă cu câţiva ani, primul său restaurant, unul cu specific chinezesc, într-un mall din Bucureşti.
Lipsa clientelei a împins-o să-l închidă după o vreme, dar, semn că nu s-a învăţat minte, a deschis aproape imediat un altul, tot cu mâncare asiatică, pe un bulevard din centrul Capitalei.
Când nici acela n-a mers, Iuliana a încercat o altă reţetă: în loc să pună lacătul pe el, a băgat 30.000 de euro în renovare şi l-a inaugurat din nou, sub o altă denumire. Dar nici aşa n-a dat lovitura. Pierderile ei continuă, aşadar…

Dan Diaconescu a vândut 10 imobile ca să-şi achite din datorii

Odată ce OTV a fost închis, au început problemele pentru Dan Diaconescu. Fostul patron-prezentator are datorii de circa 3,7 milioane euro la bănci, iar instituţiile financiare au cerut executarea silită. Ca să mai acopere din credite, a vândut 10 imobile, dar datoria e departe de a fi stinsă, aşa că problemele continuă.

Măruţă, salvat de la faliment de Andra

Și Cătălin Măruţă a trecut razant pe lângă faliment, însă, din fericire pentru el, are acasă o adevărată maşină de făcut bani, care a ales să-l sprijine în cele mai grele momente: Andra.
După doi ani de activitate păguboasă – mai bine zis, inactivitate – Mango Records, firma lui Măruţă de producţie cinematografică, video şi de programe TV, înregistrări audio şi editare muzicală era numai bună de închis.
A fost momentul în care Andra a intrat în portofoliul companiei, iar câştigurile mari înregistrate de artistă au repus firma pe linia de plutire.

Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
PARTENERI - GSP.RO
Gina Pistol i-a ruinat cariera unei vedete în doar 7 luni de relație: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
HOROSCOP
Horoscop 22 ianuarie 2021. Vărsătorii se văd prinși în capcana responsabilităților pe care nu le înțeleg
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Știrileprotv.ro
VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Telekomsport
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Un smartphone nou? Află ce trebuie să ai ca să fii cool (PUBLICITATE)