Află câteva secrete despre viața pasională a zodiilor și va fi mai ușor să înveți cum se cuceresc zodiile. Dacă ești îndrăgostit de cineva din Balanță sau de un nativ din Săgetător, ține cont că sunt zodii atât de diferite încât ai nevoie de arme diferite de seducție. Iată ce trucuri funcționează cu fiecare zodie și cum le cucerești inima. 

Zodia Berbec. Experiențe intense!

Cu firea lor agitată, tensionată și mereu în mișcare, Berbecii se îndrăgostesc ca o văpaie, oferă totul de la bun început, dar este posibil ca flacăra lor să se consume prea repede. Pentru a cuceri un Berbec trebuie să îi oferi experiențe pline de dinamism și culoare. Fii insistent, dar nu cu mesaje sau cu flori. Experiențele variate precum un spectacol de teatru, o plimbare cu bicicleta, o excursie surpriză sau ieșiri cât mai dese în localuri unde se dansează sunt pe placul Berbecilor. Micile provocări, jocuri și întâlnirile cât mai dese vor convinge un Berbec că îl dorești cu adevărat și că ești dispus să investești tot mai mult timp și energie în relația voastră. 

Zodia Taur. Delicii romantice 

Dacă vrei să cucerești inima unui Taur, oricât ar părea el de ursuz, să știi că este mult mai ușor decât credeai. Taurii sunt romantici și ușor impresionabili în dragoste. Dacă le oferi o seară la un restaurant elegant, șampanie, flori, mesaje de dragoste și apoi un film de epocă, cu siguranță le câștigi interesul. Mâncărurile și băutura fină îi fac Taurului ziua mai frumoasă și se va relaxa complet. Are nevoie să îi stimulezi simțurile, iar o seară care se încheie cu o cină bună și dans este minunată. Iar seducția poate continua cu întâlniri la muzeu, cu plimbări cu barca sau cu daruri deosebite și scumpe, pentru că Taurii apreciază obiectele de valoare. 

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

Zodia Gemeni. Conversații spumoase 

Gemenii sunt pe de o parte iubitori de confort, dar și mari iubitori de călătorii și excursii. Dacă știi să le oferi experiențe care să le îmbine pe amândouă și dacă știi să întreții o conversație spumoasă pe teme aprinse, sigur îi cucerești. Pregătește o excursie, fără să știe unde îl duci, dar alege o destinație unde poate avea diverse obiective: trasee, cascade, grote sau muzee, expoziții interactive, cinematografe, clădiri istorice sau malluri. Destinația, locurile pe care le veți vizita, discuțiile plăcute și antrenante vor fi pe placul Geamănului care este întotdeauna doritor de nou și inedit. Fii spontan și creativ, stimulează conversația și încheie ziua cu pasiune.  

Zodia Rac. Pasiune la lumina lumânărilor 

Spre deosebire de multe alte zodii, pe Raci nu îi cucerești decât cu o iubire sinceră. Nativul Rac nu face niciun pas către tine și nu te ajută deloc, chiar dacă te vede îndrăgostit. La început, te lasă să îți arăți toată dragostea și te pune la încercare în mod subtil. Abia când se convinge că îl iubești cu adevărat, atunci îți va dărui inima lui necondiționat, pentru tot restul vieții. Iar serile romantice trebuie să fie la cinema, la un local rafinat sau acasă, la lumina lumânărilor, cu delicii culinare și vinuri spumoase. Nimic nu îi place mai mult unui Rac decât să savureze în tihnă un vin bun și dragostea ta, arată zodiacul la capitolul cum se cuceresc zodiile.

România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice
Recomandări
România, între țările care vor pierde zile de vreme confortabilă în următorii ani. Balcanii, zona cea mai afectată din Europa de schimbările climatice

Zodia Leu. Cea mai dificilă cucerire 

Nativii Lei iau decizii hazardate în dragoste. Nu știi niciodată cine le fură inima! Dar trebuie să știi că dragostea și relațiile pasionale nu vor fi niciodată pe primul loc în viața lor. Leii au alte priorități: carieră, afaceri, un hobby, un sport, vreun meșteșug anume. Dacă vrei să cucerești un Leu, trebuie să afli mai întâi care sunt pasiunile lui și să te implici și tu. În plus, Leul iubește mișcarea, îi place să fie în mijlocul acțiunii așa că trebuie să te gândești la o activitate în care el ar putea să își pună în valoare calitățile fizice. Pe de altă parte, cadourile și experiențele costisitoare vor cuceri imediat atenția unui Leu, care consideră că merită să fie răsfățat. În societate, prezintă-l ca pe iubirea vieții tale, fă-l să se simtă cel mai important și va fi fericit lângă tine. 

Zodia Fecioarei. Bunăstare și siguranță 

Fecioara este, poate, cea mai pretențioasă zodie în ceea ce privește partenerul de cuplu. Nu prea este ușor să o cucerești, dacă nu faci deja parte din lumea ei, dacă nu ai același statut social, o carieră bună, câteva conturi în bancă și o casă de vis. Fecioarele vor foarte multe de la partenerul de viață, mai puțin pasiune. Pentru ele, bunăstarea, confortul, liniștea și ordinea de acasă sunt mai importante decât dragostea celui de alături. Partenerul unei Fecioarei trebuie să fie atent cum se poartă, să fie curtenitor, să aducă flori sau să îi facă mici surprize și să îi ofere un sentiment solid de siguranță. 

Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”
Recomandări
Ionela Maria Ciolan, cercetătoare în politica de securitate a UE: „Europa nu mai este sigură. Trebuie să ne pregătim pentru o eră de competiție geopolitică acerbă”

Zodia Balanță. Rafinament și răbdare 

Balanța este indecisă în dragoste și are nevoie de multe dovezi de afecțiune pentru a se apropia de cineva. Dacă vrei să cucerești o Balanță, trebuie să fii cât mai sincer și cât mai profund îndrăgostit de ea. Poate, la început, o poate păcăli un ceritor de profesie, dar își va da seama foarte repede dacă este mințită. Pe de altă parte, trebuie să știi că Balanței îi place să iasă în lume și să se distreze. Balanțelor le place să fie văzute, să converseze, să aibă la braț un partener sau o parteneră elegantă și plăcută. Ele au nevoie de rafinament, de o societate deosebită, de cineva care să le aprecieze. Un partener brutal, ursuz și lipsit de arta conversației nu le va atrage niciodată. 

Zodia Scorpion. O aură de mister

Nativului Scorpion trebuie să îi oferi pasiune fierbinte, dar și o doză de mister, să nu îi dezvălui chiar totul despre tine… altfel devii plictisitoare. Scorpionul are nevoie de mici provocări, de un strop de gelozie și invidie, ca să îl determini să lupte pentru tine. Fii întotdeauna frumoasă și sexy, așa cum te-a văzut la prima întâlnire, dar trezește-i un mic sentiment de gelozie flirtând ușor cu alți bărbați. Scorpionul are nevoie să fie provocat pentru a se îndrăgosti. Scorpionul poate iubi toată viața aceeași femeie, dacă este sigur de sentimentele ei și dacă i se oferă o dragoste sinceră. În cuplu, trăiește o viață discretă, însă în intimitate este deosebit de pasional. 

Zodia Săgetător. Varietatea este cuceritoare 

Cu cât are parte de experiențe variate și de mai multă pasiune, cu atât un Săgetător se va îndrăgosti definitiv de tine. Fii tot timpul ușor schimbătoare. Oferă-i momente intense. Ieșiți foarte des în oraș, distrați-vă, plecați la munte sau la mare sau, și mai bine, prin capitalele lumii, unde multitudinea de experiențe și noutăți îl va face deosebit de fericit pe Săgetător. Nu sta acasă cu el! Va fi un iubit și un amant mult mai pasional într-o vilă la munte, decât în casa care deja îl plictisește și unde își aduce aminte ce facturi are de plătit. Cine vrea să cucerească un Săgetător trebuie să fie șarmant, isteț, să îl provoace cu subiecte intense și să îi ofere tot timpul ceva nou și interesant. 

Zodia Capricorn. Sentimente oneste 

Nativii Capricorni sunt foarte siguri pe ei, sunt maturi, așezați și pretențioși. Se mai spune că sunt tradiționaliști… nimic mai fals când vine vorba de o zi petrecută în compania persoanei iubite. Totul trebuie să fie modern și de calitate, de la locul întâlnirii, până la rochia și bijuteriile tale. Un strop de lux nu strică. Alege un restaurant elegant sau, dacă stați acasă, decorează cu flori și lumânări. Capricornul va analiza cu atenție casa în care stai, curățenia, bunul gust, garderoba ta și chiar situația materială. Dacă el are o poziție socială bună, nu va fi niciodată interesat de o relație cu cineva care are probleme financiare. Capricornul apreciază dragostea sinceră, fără efuziuni sentimentale și romantisme inutile, dar și cariera sau câștigurile celuilalt. 

Zodia Vărsător. Dragoste fără reguli

Dacă te-ai îndrăgostit de un Vărsător, atunci trebuie să te aștepți la orice. Înainte de toate să știi că este un șarmant și va continua să flirteze și cu alții, chiar dacă iese doar cu tine și îți spune că te dorește doar pe tine. Vărsătorii nu suportă regulile. Ei sunt comunicativi, sociabili, le place să aibă mulți prieteni, să iasă foarte mult în societate. Iar tu trebuie să fii ca el pentru a-l cuceri. Și trebuie să îi oferi tot felul de mici experiențe inedite: o excursie surpriză, o mică petrecere cu prietenii apropiați, o vizită într-un atelier inedit sau cadouri după ultima modă în materie de gadget-uri. Vărsătorii nu sunt pretențioși, dar îi cucerești imediat dacă văd că depui un efort deosebit pentru ei.  

 Zodia Pești. Cât mai multe seri romantice

Un nativ din zodia Peștilor este ușor de cucerit dacă îi oferi dragoste sinceră și momente liniștite în doi, cu gesturi tandre și pasiune profundă. Nu mai are nevoie de nimic altceva. Dar momentele tandre și serile romantice nu trebuie să se sfârșească niciodată, pentru că va suferi imens și va considera că nu mai este iubit și dorit. Preferințele lor sunt simple: ciocolată, șampanie, parfum suav și o muzică relaxantă, dar peste toate declarații pasionale și săruturi dulci. Mai adaugă și o plimbare în care să faceți planuri de viitor și va fi încântat că te gândești mereu la amândoi. Și neapărat fă-i un cadou simbolic, o fotografie din călătoriile voastre sau un obiect legat de pasiunile lui. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
FANATIK.RO
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
GSP.RO
Ionuț Cercel, prima reacție după ce campioana Inter Milano a sărbătorit titlul din Italia pe melodia sa „Made in Romania”: „O mare bucurie în suflet”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
FANATIK.RO
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
Știrileprotv.ro
Un șofer și-a verificat TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune la 112
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
Unica.ro
A făcut milioane de români să râdă, dar cele mai noi imagini cu el sunt sfâșietoare. Actorul e imobilizat în scaun cu rotile, în urma unui AVC
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Observatornews.ro
BMW-ul străpuns de parapetul metalic pe A1 ar fi intrat în acvaplanare, înainte de impactul mortal. Noi imagini de la locul tragediei
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli
HOROSCOP
Horoscop 25 aprilie 2024. Peștii pot răsufla ușurați, șirul problemelor financiare se întrerupe, dar vor trebui să aibă o rezervă față de cheltuieli

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI