Eclipsa de Luna plină din 25 martie are numeroase semnificații pentru pasionații de astrologie. Asocierea ei cu sărbătoarea Buneivestiri poartă un mesaj puternic pentru nativii care au acum nevoie de un răgaz, de o clipă de liniște, de echilibru sufletesc și afecțiune.

Eclipsa de Luna plină din Balanță va pune accentul pe relațiile sentimentale și pe nevoile noastre afective, dar mai ales pe dragostea și atenția pe care noi am învățat să ne-o acordăm singuri. Nimeni nu te va iubi, dacă tu însuți nu te iubești și nu te prețuiești, spune o vorbă veche și înțeleaptă. Iar această eclipsă de Lună plină vine să ne amintească tuturor să ne acordăm mai multă atenție, să ne ocupăm mai mult de sufletul nostru, să ne echilibrăm emoțional și să alungăm stresul cotidian.

Totodată, Luna plină din 25 martie va pune accentul pe lipsa afecțiunii din unele relații de cuplu și va lumina problemele neglijate, care au rămas undeva în suflet și dor. După acest moment deosebit al eclipsei, trebuie să vină un alt început, să ne revizuim planurile pe termen lung și să acționăm pentru a ne salva relațiile, căsniciile, iubirile. Eclipsa de Luna plină este factorul care poate declanșa schimbarea în interiorul nostru sau în jurul nostru pentru a ne ajuta să mergem mai departe.

Robinetul cu bani de la buget: 269 de milioane de lei pentru organizațiile minorităților naționale. Ce deputați încasează bani și de la Parlament, și de la partid
Recomandări
Robinetul cu bani de la buget: 269 de milioane de lei pentru organizațiile minorităților naționale. Ce deputați încasează bani și de la Parlament, și de la partid

Ce semnificație are eclipsa de Lună plină în astrologie

Eclipsele pot fi comparate cu niște avertismente dramatice în horoscopul nostru. Acestea sunt unele dintre cele mai dinamice instrumente pe care universul le folosește pentru a ne face să acordăm atenție domeniilor din viața noastră care trebuie să se schimbe. Ne dezrădăcinează, ne surprind și ne pun în mișcare.

Eclipsele de Lună plină ne obligă să ieșim din zona de confort, ne obligă să ne confruntăm cu sentimentul de automulțumire și să analizăm cu atenție dacă suntem cu adevărat mulțumiți de ceea ce avem sau doar ne mulțumim cu ceea ce am primit. O eclipsă de Lună poate întrerupe brusc o acțiune sau o situație care ne forțează să ne revizuim visurile și dorințele, nemulțumirile și speranțele. Astfel, putem trece de la un nivel de maturitate la altul, la un plan mai înalt.

Ceea ce caracterizează mult mai pertinent o eclipsă de Lună plină este rapiditatea cu care face ca unele lucruri să se petreacă sau să se încheie în viața noastră pentru a ne obliga să pășim mai departe. Eclipsele vor să ne schimbăm, iar schimbarea o facem noi! Nativii care nu se pot adapta imediat, cei care rezistă schimbării, cei care se tem de schimbare vor avea de suferit.

Jurnalista Emilia Șercan anunță o primă victorie în instanță, în ancheta legată de dosarul ei de kompromat
Recomandări
Jurnalista Emilia Șercan anunță o primă victorie în instanță, în ancheta legată de dosarul ei de kompromat

Eclipsele anului 2024

  • 25 martie – eclipsă de Lună plină în Balanță
  • 8 aprilie – eclipsă totală de Soare în Berbec
  • 17 septembrie – eclipsă de Lună plină în Pești
  • 2 octombrie – eclipsă de Soare în Balanță

Eclipsa de Lună plină în Balanță

Zodia Balanței guvernează tot ceea ce ține de sentimentele pe care le oferim și le afișăm: relațiile de cuplu, căsniciile, atașamentul, afecțiunea față de cei dragi, dar și echilibrul emoțional. Pe de altă parte, Balanța este zodia care ne ajută să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, să ne dezvăluim calitățile, să ne acceptăm defectele și să încercăm să le îndreptăm pentru a ajunge la acel acord în echilibru cu sinele nostru. Este zodia de care avem nevoie atunci când greșim, pentru că ea ne arată de unde a pornit greșeala, cum trebuie privită și cum poate fi reparată.

Cu atât mai mult, o eclipsă de Lună plină în Balanță ne va obliga să privim cu un ochi critic în interiorul nostru, să acceptăm unde am greșit și să învățăm singuri cum putem depăși acel obstacol.

În preajma eclipsei de Lună plină din 25 martie, Marte și Venus tranzitează semnul Peștilor, iar datorită lor conjunctura astrală este favorabilă introspecției și analizei interioare. Mai mult decât atât, foarte mulți nativi vor avea șansa să depășească anumite frici și temeri, să capete mai mult curaj în deciziile lor. Chiar dacă nu sunt cele mai bune decizii, simplu fapt că pot lua o decizie și pot merge mai departe, îi scoate din zona de nesiguranță și îi ajută să fie mai siguri pe ceea ce au de făcut în viitor.

Cum poate fi schimbat războiul din Ucraina de ajutorul militar aprobat de SUA. Incertitudini privind sprijinul american în 2025
Recomandări
Cum poate fi schimbat războiul din Ucraina de ajutorul militar aprobat de SUA. Incertitudini privind sprijinul american în 2025

Să profităm de mesajele pe care le transmite această eclipsă de Lună plină, să profităm de orice provocare și să acționăm. Chiar dacă se încheie o etapă, trebuie să avem curajul de a porni spre o etapă nouă și de a descoperi alte lucruri despre puterea noastră interioară!

Luna plină din Balanță și sănătatea

În preajma Lunii pline din data de 25 martie, multe zodii se pot confrunta cu probleme de sănătate. Eclipsa de Lună plină ne atrage atenția multora dintre noi că sănătatea a fost neglijată mult timp. Cu atât mai mult cu cât acest fenomen astrologic se petrece de Bunavestire, când Fecioara Maria a primit vestea care i-a schimbat întregul destin. Și noi trebuie să ne bucurăm de ceea ce primim, să avem grijă de noi înșine, să ne îngrijim de sănătate pentru că este cea mai importantă și să recunoaștem ce greșeli facem care ne pot destabiliza sănătatea.

Este o perioadă prielnică pentru a reface anumite analize medicale, pentru a discuta cu un medic specialist despre problemele pe care nu le putem rezolva. Eclipsa de Lună plină arată că există soluții. Trebuie doar să le căutăm pentru că sunt la îndemâna noastră!

O dietă sănătoasă, o cură de ape termale, mai multă mișcare, tratamente naturiste bine gândite de un medic specialist și mai multă odihnă pot face minuni pentru nativii care resimt astenia de primăvară și care se confruntă cu dureri vechi.

Luna plină din Balanță și zodiile

Zodia Berbec

Nativii Berbeci au șansa să își cumpere ceva nou, scump și foarte util. Este un obiect de care au mare nevoie, pentru care au strâns bani din timp sau pentru care au primit un împrumut din partea familiei. Noua achiziție va fi de folos aproape în fiecare zi și va deveni un obiect indispensabil. Cu acest obiect/utilaj/mașină/aparat vor putea demara alte proiecte utile în curând.

Zodia Taur

Taurii vor descoperi un proiect interesant care le poate aduce și câștiguri. Ei se vor concentra pe venituri și pe noi surse de bani, care să le ofere stabilitate în următoarele luni. În preajma zilei de 25 martie vor primi bani pe ceea ce au finalizat și se vor concentra pe o nouă colaborare profitabilă.

Zodia Gemeni

Eclipsa de Luna plină din Balanță îi obligă pe Gemeni să își facă o altă listă de priorități și să se gândească foarte bine la ce pot renunța și la ce pot primi, la ce nu le mai trebuie și la ce îi poate face cu adevărat fericiți. Unii dintre ei vor încerca să câștige mai mult timp liber pe viitor.

Zodia Rac

Racii vor fi nevoiți să se confrunte cu o decizie greșită din trecut și să găsească o cale de a schimba lucrurile. Energia eclipsei poate aduce soluția de care au nevoie, dacă sunt diplomați și descurcăreți. În calea lor vor apărea oameni cu idei bune, oameni care îi vor sprijini, dar trebuie să știe cum să colaboreze cu acești oameni.

Zodia Leu

Relațiile, prietenii, legăturile de orice fel sunt acum în vizor. Leii trebuie să caute un protector, o persoană influentă care ar putea aduce o schimbare în cariera lor. Sunt șanse mari să evolueze! Unii dintre ei vor încheia o etapă și vor avea șansa să înceapă un nou proiect de carieră.

Zodia Fecioarei

Luna plină poate ajuta nativii Fecioară să se orienteze mai bine în carieră, să își schimbe domeniul profesional sau să învețe ceva nou. Pot începe cursuri de specializare sau de limbi străine, pot învăța o nouă meserie, mai frumoasă, mai apropiată de abilitățile lor.

Zodia Balanței

Eclipsa de Lună plină aruncă o lumină nouă asupra relațiilor cu străinătatea și asupra călătoriilor. Balanțele vor face planuri de călătorie, de vacanță sau de extindere a activităților lor în străinătate. Luna plină le arată că o etapă se încheie și începe alta, dar în viitorul apropiat se întrevăd drumuri lungi.

Zodia Scorpion

Luna plnă îi obligă pe nativii Scorpioni să se concentreze asupra partenerului de cuplu și să acorde mai mult timp legăturilor intime. Trebuie să descopere ce poate fi îmbunătățit și cum pot aduce mai multă pasiune în relațiile lor, mai multă încredere și atașament.

Zodia Săgetător

Parteneriatele revin în prim plan și nativii Săgetători vor descoperi oamenii pe care se pot baza în proiectele lor. Poate fi vorba și de rude, de soți sau soții, care sunt convinse să le vină în ajutor, dar și de șefii cu influență. Vor fi zile în care se discută idei bune pentru viitorul apropiat.

Zodia Capricorn

Capricornii primesc o recompensă, sunt lăudați, sunt împinși în față și primesc noi provocări, cărora deja știu că le vor face față. Poate găsesc tocmai provocarea de care aveau nevoie să facă ceva bun pentru ei, să realizeze ceva de suflet, care să le ofere mulțumire deplină, nu doar bani.

Zodia Vărsător

Luna plină aduce evenimente legate de familie și mai ales de copii. Nativii Vărsători care sunt părinți se vor concentra asupra copiilor, vor căuta activități noi pentru ei. Nativii care nu au copii, vor căuta activități mai bune pentru timpul lor liber, activități pentru liniștea lor interioară.

Zodia Pești

Se va deschide o cale nouă pentru Pești care vor reuși să scape de o obligație veche și să înceapă ceva nou, alături de oameni dragi. Poate fi etapă interesantă în viața lor, poate fi o iubire nouă sau o prietenie care le aduce multe satisfacții.

Sursa foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
FANATIK.RO
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
Alina Sorescu a răbufnit după imaginile cu Alexandru Ciucu și vedeta TV: "Adevărul iese întotdeauna la suprafață". Surprinzător ce s-a mai aflat
Viva.ro
Alina Sorescu a răbufnit după imaginile cu Alexandru Ciucu și vedeta TV: "Adevărul iese întotdeauna la suprafață". Surprinzător ce s-a mai aflat
Cum a apărut Irina Columbeanu la școală, în Malibu! Irinel își imploră fiica să vină să-l vadă: «Să simt cumva că ai grijă de mine»
Libertateapentrufemei.ro
Cum a apărut Irina Columbeanu la școală, în Malibu! Irinel își imploră fiica să vină să-l vadă: «Să simt cumva că ai grijă de mine»
Interviu cu „omul din umbră”. Conduce clubul din Superligă fără să fie președinte, finanțator sau patron: „Cum prefer să fiu numit? Simplu!”
GSP.RO
Interviu cu „omul din umbră”. Conduce clubul din Superligă fără să fie președinte, finanțator sau patron: „Cum prefer să fiu numit? Simplu!”
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
FANATIK.RO
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Medicii tineri vor să plece din România din cauza condițiilor din spitale. Țara europeană în care primesc și 10.000 euro/lună
Știrileprotv.ro
Medicii tineri vor să plece din România din cauza condițiilor din spitale. Țara europeană în care primesc și 10.000 euro/lună
Românca Andreea Sasu și celebrul designer Philipp Plein au anunțat sexul copilului, într-o ceremonie spectaculoasă / FOTO
Unica.ro
Românca Andreea Sasu și celebrul designer Philipp Plein au anunțat sexul copilului, într-o ceremonie spectaculoasă / FOTO
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Interlopii Clanului Cârpaci au "furat" o stradă din Timişoara, şi-au făcut curte şi au blocat accesul. Scandal şi ameninţări la demolare
Observatornews.ro
Interlopii Clanului Cârpaci au "furat" o stradă din Timişoara, şi-au făcut curte şi au blocat accesul. Scandal şi ameninţări la demolare
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii au nevoie de o pauză, o întrerupere în șirul gândurilor care întrețin o stare de teamă la serviciu
HOROSCOP
Horoscop 23 aprilie 2024. Taurii au nevoie de o pauză, o întrerupere în șirul gândurilor care întrețin o stare de teamă la serviciu

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI