Horoscop 14 ianuarie 2020 – Berbec:

Există riscul să acorzi prea multă atenție unor dezamăgiri care nu sunt atât de mari, pe cât le consideri acum. Sunt pași către o realizare, pe care nu o vezi, încă.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Taur:

Pui accentul pe ceea ce crezi tu că le lipsește unora dintre cei dragi și încerci să le completezi aceste goluri prin cea mai nepotrivită metodă, criticându-i.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Gemeni:

S-ar putea să te trezești lăsat la mijlocul drumului de cei din familie, din cauza unor neînțelegeri. Dacă și tu vei refuza să faci un efort, ca să dialogați, situația va rămâne așa.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Rac:

Bine ar fi să ieși din sfera propriilor gânduri și să cauți compania unor persoane mai optimiste, cu o viziune mai luminoasă despre viață. 

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Leu:

Incerci să reduci numărul problemelor de care te preocupi, dar te orientezi doar spre cele financiare, zicând că acestea sunt la originea celorlalte, ceea ce nu e adevărat.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Fecioară:

Te aștepți nu doar să fii apreciat ci și să ți se facă unele concesii, pe baza unor gesturi frumoase făcute, e drept, cu inima deschisă. S-ar putea să fii dezamăgit.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Balanță:

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție sarcinilor de serviciu și să eviți acea selecție păguboasă care te împinge să faci doar ce îți place.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Scorpion:

Vorbele tale nu confirmă sentimentele sau, în orice caz, nu sunt la fel de frumoase precum sentimentele care te animă. Ar fi bine să le găsești un punct comun.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Săgetător:

E adevărat că pe umerii tăi stau multiple responsabilități și că trebuie să te împarți, numai tu știi cum. Dar și bucuria de a fi de ajutor e tot la tine.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Capricorn:

Ar fi mai bine să eviți situațiile tensionate, care nu vor face decât să îți consume energia și să te îndepărtezi de persoanele care nu știu decât să se plângă.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Vărsător:

Aspirațiile tale, cel puțin cele legate de creșterea veniturilor, au șanse mici de realizare, mai ales dacă te concentrezi asupra lor și nu asupra unui progres profesional.

Horoscop 14 ianuarie 2020 – Pești:

Ar fi bine să eviți orice impuls care te împinge spre o critică aspră, mai ales în cuplu. Mai bine tratezi relațiile ca pe niște ființe vii care au nevoie să crească, să se dezvolte.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2020. Venus va intra în zodia Peștilor. Mercur va intra în zodia Vărsătorului | VIDEO URANISSIMA

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism