Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, dorință de a „scormoni” printre amintiri de a întoarce, pe toate părțile, un fapt de viață care, deși consumat, nu le dă pace pentru că nu i-au pătruns înțelesul pe de-a-ntregul. Frecvente pricini de nemulțumire la locul de muncă.

Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și le va da, până pe 23 octombrie, posibilitatea să rezolve multe aspecte de viață cotidiană pe calea dialogului după cum, altora, le poate da o importantă susținere atât fizică cât și mentală sau intelectuală în cazul în care vor trebui să reziste la stresul unor examene și verificări pe care, în mod normal, ar trebui să le treacă cu rezultate frumoase. Primele zece zile vor fi cele mai favorabile și mai intense ca disponibilitate mentală de a se exprima liber în fața unei comisii sau a unui auditoriu.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal și le va colora trăirile cu mult entuziasm, energie sau determinare și voință. Chef de a face lucruri deosebite atât în planul mare, existențial, cât și în momente de scurtă durată: câteva ore de relaxare, practicarea jocurilor, cultivarea unor activități relaxante sau care să le dea satisfacții și compensări interioare, ambalări afective.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, nevoia de a privi cu multă atenție o resursă financiară, de a veghea la ordinea și legalitatea documentelor care le vor permite să intre în posesia unor sume de bani, la termenele scadente.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sezonul de toamnă a început. Echinocțiul de toamnă 2019 reprezintă sfârșitul oficial al verii

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută