În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.Horoscop săptămânal Berbec – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Berbec. Viață sentimentală intensă, nu o dată marcată de stări de spirit “aprinse”. Cei tineri vor nutri speranța că viața le va oferi aventuri și vor dori să trăiască ipostaze palpitante, alții vor dori să se afirme prin artă, creație, activitate artistică de excepție. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Taur – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Taur. Taurii se vor împotrivi sugestiilor, sfaturilor, îndemnurilor sau activităților trasate de unele persoane din anturajul lor care li se par nativilor că-și depășesc atribuțiile sau rolul firesc și încearcă să-i conducă. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Gemeni – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Gemeni. Întreaga săptămână va funcționa intens și, de multe ori, deranjant un tip de limitare, de constrângere sau de condiționare negativă în planul învățării, al pregătirii profesionale (școlare, universitare, post-absolvire) sau al perfecționării. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Rac – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Rac. Luna va tranzita zodia Racului și se va apropia de Soare, având în felul acesta un suport astral special; totuși, nu în această perioadă se va forma și Luna Nouă în Rac; ea va avea loc în zorii zilei de 10 iulie. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Leu – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Leu. Cele mai acute ipostaze se pot petrece pe 3 și pe 4 iulie și apoi în preajma zilei de 9 iulie, fără ca prin asta tensiunile să se epuizeze. Dimpotrivă, dacă nativii își propun să reziste, vor mai avea de îndurat necazuri până la sfârșitul lunii august. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Fecioară – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Fecioară. Întreaga săptămână prezintă un risc sporit de tulburări cardio-vasculare sau la nivelul sistemului nervos central. Atenție în cazul celor cu tulburări de circulație periferică. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Balanță – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Balanță. Unii vor spune că la Balanțele își fac prea multe scrupule și că ar trebui să tranșeze cum știu ele mai bine, într-un cadru legal, respectiva dispută și cine va merita să primească ceva, să primească conform legii. Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Scorpion – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Scorpion. Atenție la ceea ce se spune cu voce tare și ce angajamente verbale sau înțelegeri scrise își asumă nativii pentru a ieși din încurcătură. Deși le va fi greu, cel mai bine ar fi să gestioneze autoritar și fără artificii o temă ce stârnește dihonia între parteneri. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Săgetător – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Săgetător. Posibile blocaje și în relațiile de serviciu, schimbări așteptate care nu se mai produc sau discuții cu cei implicați și responsabili într-o chestiune de regim al muncii care spulberă toate înțelegerile anterioare. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Capricorn – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Capricorn. Trăiri contradictorii care, deși nu agită spiritul, îl obligă pe fiecare Capricorn să mediteze, să țină cont și să-și revizuiască o opinie, un sentiment, o concluzie. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Vărsător – 3 – 9 iulie 2021

Zodia vărsător. Posibile reeditări ale aceluiași motiv de ceartă în preajma zilei de 9 iulie și, apoi, de-a lungul lunilor iulie și august. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 3 – 9 iulie 2021.

Horoscop săptămânal Pești – 3 – 9 iulie 2021

Zodia Pești. În unele situații, nativii trebuie să ia în calcul și ipoteza unor adevăruri care nu le-au fost aduse la cunoștință, a unor raționamente ascunse care stau la baza unor decizii ce depășesc puterea lor de a interveni, a le dirija sau corecta. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 3 – 9 iulie 2021.

Video:

Uranissima. Previziuni astrale pentru perioada 3 – 9 iulie 2021. Banii sau viațaUranissima. Previziuni astrale pentru perioada 3 – 9 iulie 2021. Boli și vindecări astraleEXCLUSIV „Aveam mentalitate de român infect!! Bani, mașini, femei” 😮 - Mărturie ȘOCANTĂ a unui mare talent al fotbalului românesc
PARTENERI - GSP.RO
EXCLUSIV „Aveam mentalitate de român infect!! Bani, mașini, femei” 😮 - Mărturie ȘOCANTĂ a unui mare talent al fotbalului românesc
ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!
Playtech.ro
ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!
ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul accidentului din Botoşani, în care un bărbat a murit  la două zile de la nuntă. O decizie pe care a luat-o la patru dimineaţa l-a costat viaţa
Observatornews.ro
ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul accidentului din Botoşani, în care un bărbat a murit la două zile de la nuntă. O decizie pe care a luat-o la patru dimineaţa l-a costat viaţa
Horoscop 25 octombrie 2021. Scorpionii au parte de susținere și de încurajări, dar realitatea este diferită de ceea ce aud
HOROSCOP
Horoscop 25 octombrie 2021. Scorpionii au parte de susținere și de încurajări, dar realitatea este diferită de ceea ce aud
Tragedie la o zi după nuntă. Mirele a murit în mașina condusă de cavalerul de onoare
Știrileprotv.ro
Tragedie la o zi după nuntă. Mirele a murit în mașina condusă de cavalerul de onoare
Surpriză. Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Telekomsport
Surpriză. Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele
PUBLICITATE
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele