MENIU CAUTĂ
11 Noi. 2015 07:20

Situații în care este important să îi arăți că îl iubești

Distribuie

Când are un eșec
Toată lumea se lovește în viață de eșecuri. Chiar dacă sunt normale, este nevoie de mult sprijin din partea celor dragi, pentru a trece peste ele. Dacă iubitul tău a pierdut un loc de muncă, nu a obținut promovarea pe care și-a dorit-o, a pierdut un concurs, arată-i că tu îi ești aproape și îl iubești, pentru că atunci are cea mai mare nevoie. Fă-l să înțeleagă că nu îl crezi vinovat pentru ce se întâmplă, iar iubirea ta pentru el nu depinde de performanțele sale din carieră.

Înaintea unui eveniment important
Iubitul tău are nevoie de dragostea și încurajările tale înaintea unui interviu sau a unei prezentări importante. În astfel de momente este anxios, stresat, iar o îmbrățișare sau câteva vorbe frumoase de la tine îl vor ajuta să se relaxeze.

În jurul prietenilor și familiei
Mare grijă cum te porți cu iubitul tău în preajma prietenilor și familiei! O simplă glumă îl poate face să simtă că nu îl respecți, așa că încearcă să fii cât se poate de iubitoare în astfel de momente. Tachinează-l când sunteți doar voi doi, pentru că altfel riști să îl pui în situații inconfortabile.
Continuarea pe unica.ro

Comentarii