MENIU CAUTĂ
30 Noi. 2013 20:51 , de Madalina Ciodaru Burada

Situaţii în care NU AI NEVOIE DE PRELUDIU

Distribuie

Iată care sunt, de obicei, situațiile care nu cer preludiu deloc, porivit sfatulparintilor.ro/problemesex:

După o noapte în oraș

Ați ieșit împreună și v-ați simțit minunat. V-a plăcut mult să dansați prin cluburi, să beți câte un păhărel, ba chiar două sau trei sau câte or fi fost, sau dacă cumva faci parte din clubul-bărbaților-care-nu-dansează, înseamnă că ai stat la masă, uitându-te fix la ea cum se unduiește pe diverse ritmuri. Oricum ar fi fost, cert e că totul a fost teribil de sexy și excitant, așa că, o data ajunși în fața usiia€¦ cine mai are nevoie de preludiu, când mai mult că sigur că amândoi nu va gândiți decât la sex?!

Sexul de bun venit

Fie că ai fost plecat într-o deplasare de serviciu sau a trebuit să lipsești câteva zile fiindcă poate ți-ai însoțit părinții undeva, în toată această perioadă cât ați fost despărțiți libidoul a crescut de ambele părți, așa că e clar că acesta a fost preludiul. Iar la reîntoarcerea taa€¦ hainele au zburat și s-a întâmplat.

După o nuntă

Femeile reacționează tare ciudat după ce participă la câte o nuntă. Vei putea observa cu ușurință că iubita ta brusc e mult mai entuziastă în pat decât de obicei. Asta, de regulă, se întâmplă din două motive: 1. Dorește să sărbătorească din toată inima statutul ei de femeie liberă, fără angajamente, fără soț și copii, sau 2. Iubita ta e genul care își dorește neapărat să se mărite, motiv pentru că încearcă să-ți dea de înțeles chestia asta prin toate mijloacele cu putință.
Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro/problemesex.

Comentarii