Dacă te simți atrasă irezistibil de un nativ din Berbec, din Săgetător sau din Leu, trebuie să știi că sunt zodii înzestrate cu un șarm deosebit. Nimeni nu le poate rezista când flirtează. 

Pe de altă parte, un Capricorn sau un bărbat din Fecioară nu va reuși niciodată performanța Leului de a atrage toate privirile feminine asupra sa. Dar și Fecioara, și Capricornul au secretele lor prin care pot cuceri dragostea. Iată cât de cuceritoare sunt zodiile și cât de mult se străduiesc să fie seducătoare. 

Cât de cuceritoare este zodia Berbec 

Nativii Berbeci nu fac niciun efort să fie atrăgători, șarmanți și seducători. Fie ei bărbați sau femei, mai tineri sau mai copți, cu sau fără experiență în relații, Berbecii au un foc în privire care atrage imediat ca o flacără. Nici măcar nu se străduiesc să întrețină o conversație spumoasă sau să îți ofere ciocolată și flori. Pentru că ei știu că aerul lor șarmant îi ajută atunci când vor să atragă atenția cuiva. Cu greu le poți rezista, iar femeile Berbec sunt privilegiate când vine vorba de noi cuceriri. 

Cât de cuceritoare este zodia Taur 

Nativii Tauri se nasc sub semnul lui Venus, un astru generos, care le conferă trăsături interesante și atractive. Mulți Tauri sunt oameni frumoși, cu un zâmbet cuceritor, cu ochi alunecoși și mari, cu pielea catifelată. Ei nu se străduiesc prea mult să cucerească o nouă dragoste, pentru că știu că sunt doriți și alții se vor strădui mereu să îi cucerească pe ei. Taurii nu caută, ei aleg. Când vine vorba de dragoste și de o nouă relație, este suficient să anunțe că sunt singuri și primesc imediat oferte. Un Taur nu are nevoie să cucerească pe nimeni, în schimb ție ți-ar putea fi cam greu să îl cucerești, dacă nu te ridici la standardele lui. 

Cât de cuceritoare este zodia Gemeni

Poveștile, glumele, bancurile, curiozitățile și buna dispoziție se numără printre armele de seducție pe care le folosește zodia Gemeni. Nativii zodiei sunt oameni cuceritori, le este ușor să se împrietenească cu cei din jur, atrag atenția imediat cu râsul lor relaxat și cu talentul de a fi în prim plan, indiferent de situație. Unui Geamăn nu îi va fi greu deloc să atragă atenția unei femei pe care o dorește. Iar femeia Gemeni va știi cum să își folosească imaginația pentru a aprinde flacăra unui bărbat. Ei reușesc să seducă mai mult prin conversație și povești, decât prin pasiune sau înflăcărare. Dar au mereu succes!

Cât de cuceritoare este zodia Rac 

Racii vor atrage mereu atenția partenerilor de sex opus prin sensibilitatea și calmul lor aparent, prin profunzimea și puterea sentimentelor lor. Racii vor vorbi de la bun început despre dragoste, sinceritate, dăruire, familie și copii. Ei nu își pierd timpul cu aventuri. Când caută dragostea, o fac pentru tot restul vieții și vor pe cineva care să își asume întemeirea unei familii, așa cum își doresc și ei. Multe femei din Rac sunt foarte atrăgătoare și fragile, sexy și elegante, de aceea găsesc foarte ușor admiratori, dar nu se complică, dacă aceștia nu le oferă stabilitate pentru totdeauna. 

Cât de cuceritoare este zodia Leu 

Nativul Leu are mare încredere în puterea lui de seducție, care nu îl părăsește nici la vârsta a doua. Leii, fie ei bărbați sau femei, sunt înzestrați cu o karismă puternică din naștere, care atrage imediat privirile sexului opus. Femeile cuceresc prin inteligența și spiritul lor viu, iar bărbații prin ideile lor aventuroase și prin dinamism. Mulți Lei se bucură și de trăsături fizice deosebite, astfel că nu le este deloc greu să iasă în evidență și să cucerească dragostea, atunci când pun ochii pe cineva. 

Cât de cuceritoare este zodia Fecioară 

Nativii Fecioare nu se pot lăuda cu o putere de seducție deosebită. Sunt oameni prudenți și retrași, destul de bine calculați în dragoste și nu sunt deloc atrași de aventuri. Ei pot cuceri pe cineva doar prin inteligența lor rară și prin cunoștințele vaste pe care le etalează, dacă au un partener de discuție pe măsură. Unele Fecioare sunt foarte cochete și sunt mereu elegante, îmbrăcate după ultima modă, astfel că pot face cuceriri ușor, dacă doresc, însă scopul lor este să găsească o iubire sinceră, nu aventuri trecătoare și superficiale. 

Cât de cuceritoare este zodia Balanță 

Nativii Balanțe sunt calmi, răbdători, tandri și atenți cu persoana pe care o doresc și pe care vor să o cucerească definitiv. Felul lor de a fi atrage parteneri care au și ei nevoie de o relație stabilă și calmă, fără mari pasiuni consumatoare de energie, dar cu multe satisfacții mici și frumoase. Balanțele nu au nevoie de focuri nestinse. Ele au nevoie de echilibru și siguranță, de aceea nu sunt interesate de prea multe relații. Când se îndrăgostesc, știu să cucerească prin generozitatea sufletului lor și prin atenția continuă pe care o oferă celuilalt. 

Cât de cuceritoare este zodia Scorpion 

Nativii Scorpioni au nevoie de o scânteie să se îndrăgostească. Sunt genul de oameni care așteaptă în colțul lor ani de zile până când le pică ochii pe cineva care le stârnește dorința și nevoia de a iubi. Dar când se îndrăgostesc, nimic nu le mai stă în cale. Cine este iubit și curtat de un Scorpion, este norocos pentru că va beneficia de toată atenția și de sprijinul lui necondiționat pe viață. Scorpionul îi va oferi inima și casa și tot ce are el pentru o căsnicie solidă și pentru o familie frumoasă, cu mulți copii. 

Cât de cuceritoare este zodia Săgetător 

Unul dintre cei mai cuceritori și șarmanți nativi ai zodiacului, Săgetătorul este mereu în mișcare și mereu în căutare de mici aventuri și ochi frumoși. Dacă are o meserie care îl poartă pe multe drumuri, sigur are câte o relație în diverse orașe. Nu poți avea prea multă încredere într-un Săgetător. Deși poate oferi foarte multe în dragoste, este nestatornic și te poate dezamăgi cât ai clipi. Nativul din această zodie te poate cuceri doar cu un zâmbet, dar sentimentele lui nu sunt dintre cele mai profunde. 

Cât de cuceritoare este zodia Capricorn 

Succesul și puterea sunt armele cele mai bune ale Capricornilor, atunci când vor să cucerească în dragoste. Iar la acestea se adaugă de multe ori banii, pentru că mulți nativi din zodia aceasta sunt norocoși în carieră și în afaceri și capătă un statut social și financiar foarte bun încă din tinerețe. Capricornii, însă, nu au nevoie să cucerească pe nimeni. De obicei, ei sunt cei vânați, mai ales bărbații Capricorni cu situații foarte bune și cu o siguranță de invidiat. Ei se numără printre puținii nativi cu care merită să te căsătorești pe viață, iar femeile caută genul de bărbat pe care să se bazeze oricând. 

Cât de cuceritoare este zodia Vărsător 

Cu aerul lor independent, cu agerimea și ideile lor nonconformiste, Vărsătorii sunt parteneri plăcuți de discuție, sunt veseli, atenți, generoși și empatici. Chiar dacă nu sunt oameni prea atrăgători, firea lor deschisă îi ajută să atragă atenția sexului opus. În plus, se simte de la o poștă că au o inimă mare și că sunt capabili de o iubire profundă, atunci când se îndrăgostesc cu adevărat. Iar Vărsătorii sunt capabili să iubească enorm, mai mult decât alte zodii care au o anumită doză de egoism. Pentru Vărsători parcă nici nu există termenul de egoist. Ei își oferă inima, sufletul, casa, banii, totul pentru liniștea și fericirea partenerilor sau familiilor lor. 

Cât de cuceritoare este zodia Pești 

Nativii Pești cuceresc cu ochii lor frumoși, cu zâmbetul lor cald, cu generozitatea și cu atenția pe care o oferă persoanei pe care o doresc. Nu sunt genul care să se îndrăgostească peste noapte și nici nu se implică în diverse aventuri. Dar când găsesc pe cineva pe sufletul lor, nu se lasă până nu îl cuceresc definitiv. Bărbații Pești oferă sentimentul de ocrotire și siguranță, iar femeile Pești oferă sentimentul că familia lor va fi cea mai liniștită și fericită. Ei știu să se sacrifice pentru familie și pentru soțul sau soția lor și nu vor da un pas înapoi, dacă iubesc sincer. 

 
Citeşte şi:

Cele mai fidele zodii versus cele mai infidele semne din zodiac. Cu cine poți construi o relație de durată

Care sunt cele mai bune zodii pentru căsătorie

     
Povestea incredibilă a voleibalistului care a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui fotomodel. Lumea lui s-a năruit când a aflat adevărul
PARTENERI - GSP.RO
Povestea incredibilă a voleibalistului care a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui fotomodel. Lumea lui s-a năruit când a aflat adevărul
BOMBĂ! Ce se întâmplă cu pandemia de covid-19 din ianuarie 2022. Streinu-Cercel face anunțul momentului
Playtech.ro
BOMBĂ! Ce se întâmplă cu pandemia de covid-19 din ianuarie 2022. Streinu-Cercel face anunțul momentului
A murit după ce în spitalul în care a lucrat 40 de ani ca asistentă i s-ar fi pus diagnosticul greşit. "Aţi venit pentru durere de gât?"
Observatornews.ro
A murit după ce în spitalul în care a lucrat 40 de ani ca asistentă i s-ar fi pus diagnosticul greşit. "Aţi venit pentru durere de gât?"
Horoscop 4 decembrie 2021. Balanțele au energie cât să mai dea și altora, dar ca să obțină și rezultate, e nevoie de disciplină
HOROSCOP
Horoscop 4 decembrie 2021. Balanțele au energie cât să mai dea și altora, dar ca să obțină și rezultate, e nevoie de disciplină
Toate țările trebuie să se pregătească pentru valul de infectări cu Omicron. Anunțul făcut de OMS
Știrileprotv.ro
Toate țările trebuie să se pregătească pentru valul de infectări cu Omicron. Anunțul făcut de OMS
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Telekomsport
Marea campioană a ţării, la petrecerile cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Tips & tricks de la editorii ELLE ca să-ți alegi cele mai cool piese de sezon
PUBLICITATE
Tips & tricks de la editorii ELLE ca să-ți alegi cele mai cool piese de sezon