Află care sunt numerele norocoase ale zodiei tale și mai ales când trebuie să le folosești. Unele dintre ele îți vor purta noroc în dragoste, altele în carieră sau la câștiguri. Unele numere sunt norocoase la loto, altele ți-ar purta noroc dacă ar fi incluse în numărul tău de telefon.

Numerele norocoase pentru zodia Berbec

1, 3, 9, 10, 22, 34, 43, 45, 76, 98

Numerele impare sunt norocoase pentru nativii Berbeci dacă se regăsesc în adresa lor de domiciliu, spre exemplu ca numărul străzii sau numărul apartamentului. Numerele de la 1 la 9 menționate în lista de mai sus sunt norocoase la zaruri pentru Berbeci, iar numerele mai mari de 10 ar fi bine să se regăsească în numărul lor de telefon pentru a le purta noroc zi de zi.

Numerele norocoase pentru zodia Taur  

7, 8, 9, 32, 46, 55, 63, 67, 69, 89 

Pentru Tauri, orice număr care conține 2 sau poate fi împărțit la 2 este un număr norocos în dragoste, de aceea este recomandat pentru a stabili întâlnirile amoroase, logodna, nunta, petrecerile în doi și alte evenimente de cuplu. Deosebit de norocoase sunt și numerele care conțin 5, 8 sau 9, acestea fiind legate mai mult de carieră și de câștiguri, inclusiv la loto.

Numerele norocoase pentru zodia Gemeni 

5, 6, 8, 13, 27, 42, 59, 71, 77, 91

Contrar așteptărilor, chiar dacă Gemenii sunt două ființe, numărul 2 nu este un număr norocos pentru această zodie. Numărul 5 este un număr mult mai bun pentru Gemeni. Oricare din numerele enumerate mai sus mai mici decât 9 sunt norocoase în viața de zi cu zi. Iar numerele mai mari de 10, enumerate mai sus, sunt numere bune pentru șansele lor în profesie și în călătorie. 

Numerele norocoase pentru zodia Rac 

2, 3, 9, 11, 19, 21, 34, 46, 51, 66 

Nativii Raci au foarte multe numere norocoase care conțin 1, 2 sau 6. Aceste numere sunt de bun augur pentru familie, pentru viața de cuplu, pentru evenimentele în care sunt implicate persoanele dragi și mai ales copiii lor. Numerele mai mari de 10, din lista de mai sus, pot fi numere câștigătoare la diverse jocuri de noroc, fie ele jocuri de cărți, domino sau loto.

Numerele norocoase pentru zodia Leu 

1, 9, 10, 11, 14, 33, 42, 45, 63, 87

Îndeosebi numerele 1 și 4 și numerele care conțin 1 și 4 sunt numere care aduc noroc în viața Leilor. Aceste numere pot apărea în data lor de naștere sau în datele unor evenimente importante precum ziua nunții, nașterea primului copil, botezul unui copil sau un mare eveniment din viața lor profesională. Numerele mai mari de 10 din lista de mai sus sunt legate de norocul întâmplător.

Numerele norocoase pentru zodia Fecioară 

3, 5, 15, 16, 24, 25, 30, 45, 46, 93

Se pare că numerele 4, 5 și 6 sunt numere de bun augur pentru zodia Fecioarei. Acestea pot fi legate de data nașterii, de adresa locuinței stabile, de numărul străzii sau de numărul lor de telefon. Dacă au aceste numere incluse în adresă, spre exemplu, înseamnă că au găsit deja casa unde vor fi cu adevărat fericiți. Nativii Fecioare pot miza și pe numărul 30 sau pe 93 în carieră.   

Numerele norocoase pentru zodia Balanță 

6, 7, 8, 9, 14, 29, 43, 53, 64

Pentru Balanțe, numerele 3, 7 și 9 sunt speciale și pot apărea adesea în viața lor legate de diverse evenimente importante precum o nuntă, un botez sau o moștenire. Numerele impare din lista menționată mai sus sunt numere care le poartă noroc, dacă se regăsesc în data lor de naștere. Numerele pare din lista de mai sus sunt numere care le pot aduce bani și avantaje în viață. 

Numerele norocoase pentru zodia Scorpion

2, 4, 11, 19, 27, 33, 51, 52, 75, 86

Din lista numerelor norocoase pentru Scorpioni, numerele impare sunt cele mai bune în viața lor și pot miza pe ele când se află în impas. Le pot juca la loto, le pot juca la cazinou, le pot folosi pentru numărul de la mașină sau pentru numărul de telefon. Spre exemplu, 75 este un număr deosebit pentru Scorpioni pentru că el anunță schimbări benefice pentru tot restul vieții. 

Numerele norocoase pentru zodia Săgetător 

1, 5, 8, 10, 18, 22, 36, 40, 49, 57

Săgetătorii pot miza în viață pe numerele de mai sus care conțin 1, 2, 4 sau 8. Acestea pot apărea în data lor de naștere, în data de naștere a persoanelor dragi sau ale copiilor, în momentele în care așteaptă o schimbare sau o veste bună. De asemenea, numerele pare menționate mai sus sunt legate de etapele majore din viața lor. La vârstele de 22, 36 sau 40 de ani, Săgetătorii vor fi norocoși. 

Numerele norocoase pentru zodia Capricorn 

1, 3, 5, 7, 15, 39, 41, 46, 51, 94

În mod special, numerele 3, 5 și 7 sunt de bun augur pentru nativii Capricorni. Acestea sunt numere norocoase dacă apar în datele unor mari evenimente din viața lor. Numerele 1 și 9 sunt norocoase în carieră și pot apărea, spre exemplu, în adresa unei companii unde Capricornii pot avansa pe un post bine plătit sau pot apărea în data zilei în care merg să dea un interviu de angajare. 

Numerele norocoase pentru zodia Vărsător

2, 4, 7, 9, 17, 19, 29, 66, 70, 84

Numerele pare incluse în lista cu numere norocoase pentru Vărsători pot fi folosite la loto, la jocuri de noroc, în dragoste, la întâlnirile amoroase, la stabilirea unor proiecte comune cu persoana iubită. În multe numere de mai sus apare numărul 9, iar acesta poate marca o dată importantă sau o vârstă la care nativul Vărsător va avea o șansă cu totul deosebită.

Numerele norocoase pentru zodia Pești

3, 8, 17, 19, 20, 33, 39, 55, 62, 71

Nativilor Pești le merge de minune atunci când sunt implicate numerele 3, 6, 7 sau 9. Acestea pot apărea în data nașterii, în numărul de telefon, în adresa locuinței stabile sau chiar în data nașterii unei persoane iubite. Numărul 33 este unul deosebit pentru nativii Pești și reprezintă pentru mulți dintre ei vârsta lor cea mai norocoasă, iar 55 vârsta la care iau cele mai bune decizii. 


Citeşte şi:

Pietrele norocoase pentru zodii. Ce cristale norocoase protejează semnele din zodiac!

Zodiile și răzbunarea. Cum se răzbună zodiile când suferă

Divorțul Laurențiu Reghecampf - Anamaria Prodan. S-a ajuns la înjurături și jigniri: „S-a întrecut orice limită de bun simț””
PARTENERI - GSP.RO
Divorțul Laurențiu Reghecampf - Anamaria Prodan. S-a ajuns la înjurături și jigniri: „S-a întrecut orice limită de bun simț””
Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil
Playtech.ro
Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil
Un șofer român de TIR a murit ars de viu în cabină, după un accident înfiorător. Patru camioane s-au ciocnit pe A7, în Germania
Observatornews.ro
Un șofer român de TIR a murit ars de viu în cabină, după un accident înfiorător. Patru camioane s-au ciocnit pe A7, în Germania
Horoscop 23 octombrie 2021. Peștilor le lipsește mult libertatea de a dori, de a visa fără limite la un viitor mai bun
HOROSCOP
Horoscop 23 octombrie 2021. Peștilor le lipsește mult libertatea de a dori, de a visa fără limite la un viitor mai bun
Din 7.000 de angajați ai Primăriei Capitalei, 1.500 nu fac nimic, dar sunt păstrați în funcții
Știrileprotv.ro
Din 7.000 de angajați ai Primăriei Capitalei, 1.500 nu fac nimic, dar sunt păstrați în funcții
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Telekomsport
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de amor într-un timp atât de scurt
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele
PUBLICITATE
Curățarea nu este același lucru cu dezinfectarea. Află care sunt diferențele