Zodiile sincere îți vor spune mereu în față ceea ce gândesc, indiferent că te doare sau că îți rănesc orgoliul. Ele nu apelează niciodată la mici păcăleli și subterfugii, pentru că au un caracter onest și știu că minciuna are picioare scurte. Dar zodiile sincere sunt destul de puține, pentru că nu toți nativii au curajul să fie atât de direcți. 

Zodiile sincere din zodiacul european

Taurul

Taurul este cunoscut pentru abordarea lui directă și pentru caracterul echilibrat și onest. Nativul Taur lucrează cu informații concrete și totul trebuie să fie logic, simplu și natural pentru el. Este un semn de Pământ care apreciază caracterele deschise și conversațiile directe. Nu se ascunde în spatele declarațiilor false și nici nu lasă loc de întors. Când vrea să afle ceva, întreabă în mod direct și așteaptă un răspuns sincer. La rândul lui, este foarte sincer cu cei din jur și nu menajează pe nimeni, chiar dacă adevărul doare. 

Fecioara

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt foarte realiste și nu se amăgesc niciodată, nici pe ele, nici pe cei din jurul lor. Minciuna este inutilă deoarece ele știu că nu ajută la nimic, decât să complice lucrurile. Ba chiar se spune despre nativul Fecioară că nu știe să mintă. Este prea ordonat, corect, tipicar și calculat pentru a pierde timpul cu minciuni, înșelătorii și situații ambigui. Când îți spune un lucru despre el folosește atât de multe detalii concrete și reale, că este imposibil să nu îl crezi. Se știe doar că nu îi place să fabuleze, dar așteaptă aceeași atitudine directă și sinceră și din partea celorlalți.

Săgetătorul

Nativul Săgetător are o părere mult prea bună despre sine și un caracter prea puternic pentru a avea nevoie de minciuni. Nu se ascunde și nu te înșală, pentru că are o personalitate puternică, iar motto-ul lui în viață este: ”cine mă place, mă place așa cum sunt!” Este un idealist, un visător, dar și un ambițios care își urmărește scopurile, dacă simte că le poate atinge. În dragoste, fie cucerește de la prima privire, fie pleacă mai departe. Nu va umbla niciodată cu tertipuri și minciuni pentru a câștiga inima cuiva. 

Berbecul

Nativul Berbec este, poate, cel mai direct dintre toate zodiile și nu are nevoie să ascundă nimic. Ce e în gușă, și-n căpușă! Direct și impulsiv, nativul Berbec îți spune în față ce vrea de la tine, chiar dacă îți place sau nu. Poate că, în anumite situații tensionate, încearcă să ocolească adevărul, dar nu va fabrica minciuni elaborate ca să te păcălească. Preferă să îți spună mai târziu ceea ce crede el că te-ar putea deranja. De obicei, însă, îți prezintă realitatea așa cum este, mai ales dacă are nevoie de tine. 

Pești

Se spune despre nativii Pești că au o natură duală și de obicei sunt portretizați în dublu exemplar, înotând în sensuri opuse. Natura duală a acestei zodii nu lasă, totuși, loc la interpretări. Nativul Pești preferă să pună toate cărțile pe masă ca să știe ce va primi de la ceilalți, mai ales de la persoana iubită. Cu cei pe care îi stimează și îi iubește nu va fi niciodată fals, ascuns sau viclean. El simte nevoia să fie el însuși în relația de dragoste și crede că numai sinceritatea poate ajuta o căsnicie să continue. Aceeași deschidere și onestitate o afișează și în relațiile profesionale, pentru că el nu poate lucra decât cu oameni deschiși la minte și la suflet. 

Zodiile mincinoase. Topul zodiilor care apelează la diverse tertipuri

Gemeni

Nativul Gemeni are tendința de a înfrumuseța adesea realitatea, păcălindu-se de cele mai multe ori pe el însuși că lucrurile sunt așa cum vrea el. De multe ori nu vrea să vadă adevărul sau îl ascunde pentru a nu răni pe cineva foarte drag. În situațiile cu adevărat importante va fi sincer, dar va încerca să se ascundă și să ocolească adevărul, dacă simte că are de pierdut. Gemenii folosesc așa numitele minciuni albe sau minciuni nevinovate pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor, dar nu se joacă cu sentimentele celorlalți. 

Rac 

Cu greu ajungi la sufletul unui Rac și nu știi niciodată ce gândește despre tine, dacă nu te iubește la nebunie. Nativul Rac vorbește prea puțin despre el și ascunde tot ce nu îi convine. Poți trăi cu un Rac și 10 ani în aceeași casă, fără să știi ce îl doare cu adevărat sau ce gândește sincer despre tine. Este una dintre cele mai ascunse zodii care poate apela la minciună o viață întreagă, dacă are multe de câștigat. Racul va folosi orice tertip doar ca să îi fie lui bine. Este foarte atașat de familie, dar cu ceilalți este prefăcut și duplicitar. 

Leu 

Nativul Leu are un caracter puternic și ambițios și este capabil să folosească o minciună atunci când are ceva foarte valoros de câștigat. Leul minte rar, dar când o face înseamnă că a avut o miză mare în joc. El se va folosi de orice tertip pentru a obține ce vrea, chiar dacă va încerca să dea impresia că este sincer cu tine. Vestea mai puțin bună pentru Leu este că el nu știe să fie fals și minciuna lui poate fi dibuită destul de ușor. 

Balanță

Nativul acestei zodii este de obicei sincer, dar când interesele lui sunt lezate sau când este trădat, răspunde cu aceeași monedă și folosește orice subterfugiu să se apere. Oricât ar părea de echilibrat, nativul Balanță are un mare defect și anume acela de a oscila tot timpul între ceea ce vrea, ceea ce poate și ceea ce merită să facă. În situațiile critice, Balanța va ascunde lucrurile importante care o rănesc sau care pot răni pe cineva și va apela la mici înșelăciuni pentru că de multe ori se înșală pe ea însăși că lucrurile merg bine. 

Scorpion 

Zodie de Apă, cu un caracter imprevizibil, Scorpionul este o fire ascunsă și îți poate face multe surprize neplăcute. Este obișnuit să ascundă lucruri, să camufleze adevărul, să țină totul în el și să se ferească de oameni. Pe de altă parte, are un fler neobișnuit pentru a descoperi minciuna. Scorpionul simte imediat când este mințit, dar nu ți-o spune în față; așteaptă cel mai bun moment pentru a te trăda și face în așa fel încât să îți dai seama că te minte.

Capricorn 

Natura Capricornului este una ieșită din comun. În familie și cu prietenii apropiați pe care îi apreciază va fi mereu un om corect, onest și direct. Dar în afaceri și în relațiile sociale sau profesionale, va folosi minciuna fără remușcare pentru a obține tot felul de avantaje și beneficii. Capricornul apelează la mici înșelătorii și minciuni pentru a-și ascunde adevăratele scopuri, dar numai cu persoanele străine sau cu partenerii de afaceri. În dragoste, Capricornul va face tot posibilul să fie cât mai deschis și așteaptă ca partenerul sau partenera sa să fie la fel de corectă. 

Vărsător 

Nativul Vărsător nu apelează la minciună, decât dacă se simte în pericol. Din copilărie, învață că își poate minți părinții, dacă aceștia nu descoperă la timp ce năzbâtii a făcut. Apoi, în căsnicie, în carieră, în relațiile cu rudele și prietenii va folosi adesea minciuna în funcție de interesele lui, dar mai ales dacă este atacat. Vărsătorul încearcă să fie el însuși într-o relație de dragoste, dar nu întotdeauna reușește să fie sincer; uneori apelează la mici artificii pentru a-și convinge iubita să fie de acord cu el sau o minte ani de zile că o iubește, numai ca să nu îl părăsească și să nu rămână singur.

Foto: 123rf.com

Citeşte şi:

Numerele norocoase ale zodiilor. Ce să joci sau să alegi în momentele importante

Zodiile și gelozia. Care sunt cele mai geloase zodii

Cum se împarte averea! Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
PARTENERI - GSP.RO
Cum se împarte averea! Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
Doliu imens în televiziune. Vestea tristă a dimineţii a fost dată de Dan Negru
Playtech.ro
Doliu imens în televiziune. Vestea tristă a dimineţii a fost dată de Dan Negru
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Observatornews.ro
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
HOROSCOP
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
O chelneriță a izbucnit în lacrimi când a văzut bonul. Ce i-a scris o femeie care a refuzat să lase bacșiș. VIDEO
Știrileprotv.ro
O chelneriță a izbucnit în lacrimi când a văzut bonul. Ce i-a scris o femeie care a refuzat să lase bacșiș. VIDEO
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Telekomsport
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută
PUBLICITATE
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută