Mergi direct la conținut »
Alegeri la Federația Română de Tenis. Anunț-șoc: ”Îmi retrag candidatura”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Alegeri la Federația Română de Tenis. Anunț-șoc: ”Îmi retrag candidatura”

Alegeri la Federația Română de Tenis. Anunț-șoc: ”Îmi retrag candidatura”

Nu este liniște la cea mai importantă federație sportivă a României, cea de tenis, după ce Curtea de Apel București a refuzat să recunoască actuala conducere, aleasă în noiembrie 2017. Decizia instanței este definitivă. 

De Daniel Conțescu,

Se așteaptă ca Adunarea Generală de anul trecut, în urma căreia au fost aleși președintele George Cosac și colaboratorii săi, să fie invalidată de instanță, ceea ce ar atrage, automat, obligativitatea organizării de noi alegeri.

George Cosac va porni și în noua cursă cu prima șansă, dar se teme cel mai tare de un anumit contracandidat, după cum a recunoscut public. Este vorba despre Marius Vecerdea, proprietarul clubului de tenis Pamira și cel care a inițiat în instanță procesele în care contestă ultimele alegeri.

”O să candidez doar dacă Vecerdea candidează”

”Vecerdea vrea să fie președintele Federației Române de Tenis și pentru asta a făcut numai rău. Așteptăm motivarea Curții de Apel… Ce facem acum, închidem Federația, închidem tot? În mod normal, ar trebui să aibă loc o Adunare Generală în care cele 54 de cluburi înregistrate la Registrul Sportiv să afilieze celelalte grupări, noi având 360 de cluburi afiliate. După aceea, trebui să aibă loc alegeri.

Probabil voi candida și eu, mai ales dacă va candida și Vecerdea. Nu pot să-l las, la cât rău a făcut tenisului românesc. Din cauza lui, nu mai avem finanțare de la MTS din 2017. Dacă nu aș candida, aș sustine un contracandidat de-ai lui”, declara George Cosac, pentru GSP.RO.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

”Vecerdea vrea cu orice preț să fie președintele FR Tenis…Vecerdea se folosește doar de o chichiță birocratică și de fapt noi respectăm legea!!! O să candidez doar dacă Vecerdea candidează, pentru că nu pot să-l las așa ușor, dupa cât rau a făcut tenisului românesc, copiilor și cluburilor!!! Din cauza lui Vecerdea, nu mai avem finanțare de la Minister”, mai spunea, tot atunci, președintele în funcție, dar nerecunoscut de instanțe.

Opozantul lui Cosac a făcut un anunț-șoc, în această seară, pe pagina sa de socializare, informând că nu va candida contra lui Cosac, pe care însă îl vrea musai plecat din fruntea federației.

Marius Vecerdea pune astfel presiune pe George Cosac, ca să-și respecte cuvântul dat. Cosac declara că n-ar mai vrea să candideze pentru șefia FR Tenis, dar o face doar pentru a opri ascensiunea sibianului.

”Vă anunț în mod oficial că îmi retrag candidatura pentru președinția FR Tenis”, a scris Vecerdea, dorind să-i dea șah lui Cosac.

Close
Închide
  Close