Mergi direct la conținut »
Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste, nu poate ajunge la meciul de la Budapesta. Ce a decis Curtea de Apel azi e foarte important!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste, nu poate ajunge la meciul de la Budapesta. Ce a decis Curtea de Apel azi e foarte important!

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste, nu poate ajunge la meciul de la Budapesta. Ce a decis Curtea de Apel azi e foarte important!

Curtea de Apel București a decis ca fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, să fie judecat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune, informează antena3.ro.

Curtea de Apel București a respins o contestație făcută de Dumitru Dragomir și a menținut o decizie a Tribunalului București (instanța de fond) prin care i-a fost prelungit controlul judiciar.

Dumitru Dragomir a cerut judecătorilor ridicarea controlului judiciar, deoarece vrea să meargă pe 4 septembrie la Budapesta, pentru a asista la meciul de fotbal dintre România și Ungaria din preliminariile Campionatului European din 2016, însă are interdicția de a părăsi teritoriul României.

Fostul șef al LPF a fost trimis în judecată în noiembrie 2014, sub control judiciar, pentru evaziune fiscală, delapidare, complicitate la evaziune fiscală, la delapidare și spălare a banilor, infracțiuni ce ar fi avut drept urmare și diminuarea corelativă a patrimoniului Ligii cu suma de aproximativ 2,8 milioane de euro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close