MENIU CAUTĂ

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Sevilla, cea mai probabilă destinație

Distribuie

Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi, 20 de ani, are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei. ”Regele” a dezvăluit că fiul său va pleca de la Viitorul în vară.

”E adevărat că Ianis are oferte din Spania, din Italia, din Germania, din Belgia. E curtat, e foarte curtat. Va fi foarte greu să îl țin din vară. Dacă ne mișcăm mai bine, poate avea și din Olanda. Mai avem o lună jumătate. E de văzut.

Depinde cât de repede se vor mișca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că pleacă. Spania i s-ar potrivi cel mai bine. E un campionat interesant. Un fotbalist bun însă trebuie să se adapteze la orice echipă.

Ianis a fost cumpărat înapoi de la Fiorentina cu două milioane și 30 la sută dintr-un eventual transfer. S-a întors la echipa care l-a format și a devenit cel mai bun jucător. Vă dați seama că aveau încredere în valoarea lui dacă au păstrat un astfel de procent”, a declarat Gică Hagi, Digi Sport.

Sevilla e cea mai probabilă destinație a jucătorului Viitorului.

VIDEO / Fotbaliștii de la Viitorul și-au făcut de cap în vestiar. Ianis Hagi și colegii lui au dansat de mama focului, după ce au bătut FCSB

Citește mai multe despre ianis hagi și Viitorul Constanța pe Libertatea.

Comentarii