Mergi direct la conținut »
Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Oferta fabuloasă a lui Gigi Becali
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Oferta fabuloasă a lui Gigi Becali

Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Oferta fabuloasă a lui Gigi Becali

Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi, 20 de ani, are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei. Și FCSB îl dorește. ”Regele” a dezvăluit că fiul său va pleca de la Viitorul în vară.

ACTUALIZARE 7 iunie. Gigi Becali e gata să o plătească o sumă imensă pentru Ianis Hagi, 3,5 milioane de euro, anunță Gazeta Sporturilor. În plus, Viitorul ar urma să păstreze 30% dintr-o viitoare vânzare, dar procentul să fie aplicat după ce se vor scădea cele 3,5 milioane de euro deja investite de FCSB în fotbalist.

Becali acceptă și o clauză prin care lui Ianis i se garantează postul de titular. Un alt paragraf în contract ar fi și o protecție de care Hagi junior ar beneficia în fața criticilor lui Becali. Gigi s-ar angaja în scris să nu-l pună la punct în public!

————————–

”E adevărat că Ianis are oferte din Spania, din Italia, din Germania, din Belgia. E curtat, e foarte curtat. Va fi foarte greu să îl țin din vară. Dacă ne mișcăm mai bine, poate avea și din Olanda. Mai avem o lună jumătate. E de văzut.

Depinde cât de repede se vor mișca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că pleacă. Spania i s-ar potrivi cel mai bine. E un campionat interesant. Un fotbalist bun însă trebuie să se adapteze la orice echipă.

Ianis a fost cumpărat înapoi de la Fiorentina cu două milioane și 30 la sută dintr-un eventual transfer. S-a întors la echipa care l-a format și a devenit cel mai bun jucător. Vă dați seama că aveau încredere în valoarea lui dacă au păstrat un astfel de procent”, a declarat Gică Hagi, Digi Sport.

Sevilla e cea mai probabilă destinație a jucătorului Viitorului.

VIDEO / Fotbaliștii de la Viitorul și-au făcut de cap în vestiar. Ianis Hagi și colegii lui au dansat de mama focului, după ce au bătut FCSB

Close
Închide
  Close