De Ana Hațeg,

Citându-l pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Tennis World scrie despre ”misteriosul bărbat care i-a furat inima campioanei de la Wimbledon”.

”L-am cunoscut, am băut o cafea cu el de trei, patru ori. Un băiat foarte serios. Este prieten cu fiul meu. Este un băiat frumos care a făcut avere. Este bogat, nu sărac”, a fost declarația fostului șef al LPF.

Jurnaliștii amintesc și de declarația lui Dragomir potrivit căreia Halep este mai bogată decât iubitul ei: ”Totuși, el nu are așa mulți bani ca ea”.

Simona Halep a vorbit într-un interviu acordat TVR 1 despre relația sa cu Toni Iuruc. ”Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halep la TVR1.

Citeşte şi:

Ne apărăm copiii | Dosarul șoferului de microbuz școlar din Dobrun acuzat că pipăia eleve a fost redeschis. Șeful Parchetului Tribunalului Olt spune că procurorul de caz a ”examinat superficial” acuzația de agresiune sexuală

STUDIU | Copiii mințiți de părinți devin la rândul lor adulți care mint mai mult. „Te las aici”, „Chem poliția” și alte minciuni care lasă urme adânci în conștiința celor mici

Mort cu mort | Despre declarația lui Iohannis, care a dat vina pe guvernarea PSD pentru accidentul din Ialomița

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente