Mergi direct la conținut »
”Vreau să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare”. Vasilache, scos din lot
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Vreau să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare”. Vasilache, scos din lot

”Vreau să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare”. Vasilache, scos din lot

Petroliştii vor pleca mâine dimineaţă spre Piatra Neamţ, acolo unde luni seară, de la ora 21.00, vor întâlni echipa locală Ceahlăul, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 28 a Ligii I, informează fcpetrolul.ro.

Pentru această confruntare, Mircea Rednic a optat pentru un lot de 18 jucători, alcătuit din Mirel Bolboaşă, Alberto Cobrea (portari), Jean Sony Alcenat, Ioan Filip, Kristian Ipsa, Marian Marin, Jean-Alain Fanchone, Andrei Peteleu, Mourad Satli, Laurenţiu Marinescu, Pablo de Lucas, Victor Astafei, Gevaro Nepomuceno, Sebastian Gallegos, Rodrigo Pastorini, Toto Tamuz, Patrick NKoyi şi Mohamed Tchite. Faţă de precedenta deplasare, cea de la Mediaş, revin în lot Laurenţiu Marinescu şi Toto Tamuz, în vreme ce Peterson Pecanha şi Rok Kronaveter sunt suspendaţi pentru această întâlnire.

”Evident, scopul nostru este să câştigăm meciul de la Piatra Neamţ, să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare şi, în acelaşi timp, să ne consolidăm locul de pe podiumului clasamentului. Întâlnim, din nou, o echipă care a schimbat antrenorul înaintea meciului direct, o formaţie ce luptă pentru supravieţuire, dar important va fi să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut la Mediaş”, a declarat Mircea Rednic, după antrenamentul de la baza Conpet, de la Strejnic, o localitate de lângă Ploiești.

”Lupii” se vor antrena mâine după-amiază la Piatra Neamţ şi vor rămâne în localitatea moldoveană şi după încheierea confruntării de luni seară, revenirea acasă urmând să se producă în cursul zilei de marţi.

Astăzi, ploieştenii au efectuat o şedinţă de pregătire la Strejnic, la care au participat jucătorii convocaţi pentru întâlnirea cu Ceahlăul. Mai jos, puteţi regăsi câteva imagini de la acest antrenament.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close