De Daria Maria Diaconu,

Chastity Patterson, din Newport, SUA, și-a pierdut tatăl în urmă cu patru ani și de atunci a trimis mesaje pe telefonul acestuia.

În urmă cu câteva zile, tânăra în vârstă de 23 de ani, i-a scris un nou mesaj, dat fiind că se împlineau patru ani de la moartea tatălui său.

„Buna, tată, sunt eu. Mâine va fi din nou o zi grea. Au trecut patru ani de când te-am pierdut și nu trece o zi fără să-ți simt lipsa”, este mesajul trimis de Chastity.

Tânăra i-a mai povestit în mesaj că s-au întâmplat multe de la dispariția lui: căă a învins o boală cumplită, că a absolvit școala, că s-a îndrăgostit. De asemenea, tânăra povestea în mesaj că nu are copii și că-i este teamă să facă nuntă, scrie pulzo.com.

„Mi-e teamă să mă căsătoresc pentru că va trebui să parcurg acest drum fără ca tu să fii aici pentru a-mi spune că totul o să fie bine”, mai conținea mesajul tinerei pentru tatăl său.

La acest mesaj, Chastity a părimit răspuns în mod neașteptat, după cum a dezvăluit pe contul său de Facebook. Cel care i-a răspuns i-a spus că el fusese cel care primise mesajele de la el în ultimii patru ani.

„Mă numesc Brad și mi-am pierdut fiica într-un acciudent de trafic în august 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață. Când îmi scrii știu că e un semn de la Dumnezeu”, i-a scris bărbatul. Acesta i-a mărturisit că și-a fi dorit ca fiica sa să ajungă ca Chastity.

Povestea lui Chastity a devenit virală pe internet.

FOTO: Facebook: Chastity Patterson.

Citeşte şi:

Noi imagini din camera în care Dincă spune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au găsit afișele cu care ”monstrul” încerca să racoleze femei ”fără obligații”

Cultul lui Pomohaci | Cât de ușor scapă de închisoare pedofilii din România. ”Ar fi trebuit să fie închis pentru ce mi-a făcut, dar e liber. Nu înțeleg! Legislația este greșită”

O țară din ce în ce mai tristă, din ce în ce mai lipsită de umor

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.