Mergi direct la conținut »
Armă abandonată la marginea unei livezi din Vâlcea. Prima ipoteză a polițiștilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Armă abandonată la marginea unei livezi din Vâlcea. Prima ipoteză a polițiștilor

Armă abandonată la marginea unei livezi din Vâlcea. Prima ipoteză a polițiștilor

O armă a fost găsită abandonată la marginea unei livezi din Vâlcea, iar polițiștii s-au deplasat de urgență pentru ridicarea acesteia, dar și pentru a stabili cum a ajuns acolo. Inițial, după apelul la 112, oamenii legii au crezut că s-a găsit pistolul furat din casa polițistei din comuna Pietrari, dar au constatat că arma găsită era o pușcă de vânătoare.

De Mihai Niculescu,

Descoperirea a fost făcută marți după-amiază de doi bătrâni care locuiesc într-o casă aflată la marginea livezii, în localitatea Oteșani.

Din primele informații, ar fi vorba despre o pușcă artizanală de vânătoare, pe care cei doi bătrâni au găsit-o lângă un gard de nuiele ce împrejmuiește o livadă. Arma era băgată într-o husă și pare a fi aruncată acolo, arată gazetavalceana.ro.

Locuința bătrânilor se află la capătul unei ulițe, iar mai sus de gospodăria lor se află un fond de vânătoare. Conform localnicilor, zona este frecventată de vânători, care-și lasă mașinile chiar la capătul uliței iar aceasta ar fi o primă explicație pentru găsirea puștii în acest loc.


Citește și: Declarația unui medic de la Spitalul Ilfov, despre ginecoloaga falsă cu 8 clase: „Făcea noduri la artere și vene. Îți trebuie o specializare de chirurgie să faci lucrul ăsta”


 

Close
Închide
  Close