Mergi direct la conținut »
Imagini exclusive | Cum arăta Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, pe vremea când petrecea cu familia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini exclusive | Cum arăta Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, pe vremea când petrecea cu familia

Imagini exclusive | Cum arăta Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, pe vremea când petrecea cu familia

Trecutul lui Gheorghe Dincă, 66 de ani, este învăluit în mister. Până azi n-au apărut alte imagini cu el, decât cele hăituit în propria curte sau cu cătușe la mâini. Libertatea l-a descoperit în alte ipostaze, festiv, la costum, alături de copiii săi, de rude și alți apropiați.

De Mihai Toma, Daniel Conțescu,

Despre criminalul care a înfuriat o țară întreagă se cunoaște că are o familie numeroasă, împrăștiată prin Europa. În momentul crimelor, Gheorghe Dincă locuia singur.

Criminalul din Caracal are patru copii cu soția lui, Elena, dintre care trei băieți (Ionuț, Mihai și Adrian) și o fată (Daniela).

Fata, absolventă de Medicină Veterinară, mama ei și doi dintre băieți locuiesc și muncesc în Italia, la Vicenza. Doar unul dintre băieți a rămas în țară.

De altfel, Elena Dincă ar fi revenit în țară în urmă cu aproape o lună, însă ar fi fost bătută de Gheorghe și s-ar fi refugiat la fiul care domiciliază lângă Deveselu.

Neoficial, se știe că Gheorghe Dincă nu este în relații cordiale cu cei din familie, care i-ar ști năravurile, dar ar fi refuzat să-l dea pe mâna poliției.

Gheorghe Dincă, la loc de cinste, în poze, la nunta fiicei lui din 2010

Înainte de a deveni dușmanul public numărul 1, imaginile îl arată pe Gheorghe în mijlocul familiei.

Cercetându-i rudele, Libertatea a descoperit fotografii de la un eveniment de familie, mai exact de la o nuntă din 2010, cea a Danielei, fiica lui, și la care unul dintre fiii săi a fost naș de cununie.

Dincă apare cu o figură serioasă în toate fotografiile. Nu zâmbește aproape deloc, afișând o față de jucător de poker pe care nu se poate citi decât decât încordarea.

Close
Închide
  Close