De Alina Serea,

Pe 27 iunie, se vor afişa rezultatele, şi , în aceeaşi zi, între orele 16.00-20.00, se vor depune contenstaţiile. Pe 1 iulie se vor afişa rezultatele după contestaţii.

Potrivit Agerpres, în acest an ministrul Educaţiei a interzis strângerea banilor, indiferent care ar fi pretextul pentru acest lucru.

„Nu există subiectul protocol, nu exista niciun alt subiect, pentru niciun fel de activitate asociată examenului. Organizarea acestor examene se poate face cu fonduri alocate de la bugetul statului”, a subliniat Remus Pricopie.

Ministrul Educaţiei a precizat de asemenea că nu vor fi subiecte extrem de dificile, ci unele de acelaşi tip cu cele de anul trecut. „Am avut ani in care examenele, fie de evaluare nationala, fie de bacalaureat, au fost concepute ca si cum ar fi olimpiade nationale. Un profesor invata din primul an de facultate ca evaluarea se face la nivelul clasei si nu in functie de cei mai buni cinci elevi din clasa. Asta se intampla. Subiectele de anul trecut au fost corect calibrate, anul acesta vom avea subiecte de acelasi tip, nu cred ca vor fi mai usoare, nu cred ca vor fi mai grele”, a declarat Ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
Modele de subiecte anuntate pentru eEaluarea Naţională  2014, pe edu.ro.
 

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu