Mergi direct la conținut »
FOTO/ Gestul emoționant făcut de Gică Hagi la căpătâiul lui Ilie Balaci
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Gestul emoționant făcut de Gică Hagi la căpătâiul lui Ilie Balaci

FOTO/ Gestul emoționant făcut de Gică Hagi la căpătâiul lui Ilie Balaci

Printre oamenii care au venit marți să îi aducă un ultim omagiu lui Ilie Balaci, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, s-au numărat și foștii fotbaliștii ai Generației de Aur, Gică Hagi și Gică Popescu.

Potrivit gsp.ro, cei doi foști fotbaliști, au rămas în dreapta sicriului, la jumătatea terenului, unde acum și-au făcut apariția mai mulți reprezentanți ai Craiovei Maxima, în frunte cu Rodion Cămătaru, Sorin Cârțu, Silviu Lung, Negrilă și alții. Gică Hagi, cosiderat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, a făcut un gest emoționant, sărutând fotografia cu chipul lui Ilie Balaci.

Ilie Balaci este condus marți pe ultimul drum. De dimineață, sicriul cu trupul neînsuflețit al celui supranumit „Minunea Blondă” a fost scos și depus pe terenul stadionului. Foști fotbaliști, fani ai CS U și FC U Craiova, precum și numeroși sportivi de la secțiile de handbal și baschet de la CS Universitatea Craiova au venit marți la stadion pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ilie Balaci.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, pe 21 octombrie, la doar 62 de ani. „Minunea Blondă” venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova-FCSB, de duminică seară, dar a murit în brațele mamei sale, în urma unui infarct.

După moartea acesteai, a fost deschisă o anchetă, Ministerul Sănătății trimițând o echipă la Craiova, pentru a investiga modul în care s-au efectuat procedurile și cum a fost declarat decesul.

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturiloe


Citește și: Daniel Conțescu, editorial dur la adresa haterilor de pe net, care contestă orice opinie: „Am murit! Mă poți vorbi de bine!”

Close
Închide
  Close