De Bobi Neacșu,

  • Libertatea a publicat astăzi imagini de la descinderea din Brașov, în care se vede cum polițiștii au vorbit în șoaptă cu copiii, contrar afirmațiilor făcute de consilierul Andrei Kadas

Polițistul Marian Godină a luat atitudine pe pagina sa de Facebook cu privire la scandalul de la Braşov şi îl întreabă pe ministrul Vela „cum mai pot avea încredere în dumneavoastră, când un coleg de-ai dumneavoastră de partid îl numește pe șeful meu „gunoi” și „slugoi”, iar dumneavoastră nu aveți nicio reacție?”.

Godină se declară dezamăgit că ministrul Marcel Vela a lăsat fără replică atacul colegului său de partid, consilierul PNL Andrei Kadas, la adresa șefului Poliției Brașov, după descinderea mascaților de săptămâna trecută.

Postarea integrală a lui Marian Godină

„Domnule ministru Marcel Vela,

Am privit, cu jenă, conferințele de presă pe care le-ați organizat pentru a livra jurnaliștilor și opiniei publice realizări mărețe, care mie mi-au părut banalități prin care mai mult ați deranjat niște jurnaliști din timpul lor.

V-am urmărit, cu și mai mare jenă, cum ați înmânat diplome și v-ați afișat cu plagiatori care au dat ministerul în judecată pentru a obține sume ce „li se cuvin pentru că au doctorat”. Am privit cu uimire și, desigur, cu aceeași jenă, la poza alături de dl Cumpănașu.

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni
Recomandări

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni

 

Am așteptat zilele astea din partea dumneavoastră, de data asta fără jenă, ci cu încredere, o reacție față de ce s-a întâmplat la Brașov, acolo unde un coleg de partid, prieten cu lumea interlopă, a mințit fără scrupule opinia publică, mergând până la a-l numi „gunoi” și „slugoi” pe șeful de inspectorat.

Domnule ministru, ați spus că veți face curățenie. V-am dat pe tavă, domnule ministru, o situație mai mult decât clară cu un mod de a se ieși la pensie din IPJ Brașov. Am așteptat și atunci o reacție…în zadar.

În schimb, o reacție promptă la adresa mea au avut-o cei de la Direcția Control Intern când s-au autosesizat pentru o postare în care îi luasem apărarea unei colege.

Singurătate în spital, după izolare acasă: „De ce se poartă, mamă, așa cu mine?”
Recomandări

Singurătate în spital, după izolare acasă: „De ce se poartă, mamă, așa cu mine?”

 

Chiar, voi cei de la Control Intern, dacă tot îmi urmăriți postările, ați văzut postarea în care am relatat clar despre situația unuia care trebuia să se pensioneze și avea nevoie de un salariu mai mare? Ați ratat-o fix pe aia, măi, băieți?

Domnule ministru, cum mai pot avea eu încredere în dumneavoastră, când un coleg de-ai dumneavoastră de partid îl numește pe șeful meu „gunoi” și „slugoi”, iar dumneavoastră nu aveți nicio reacție? Dar cetățenii ce ar trebui să gândească?

Marian Godină

Domnule ministru, vreau cameră video pe cască și o vreau din dotarea ministerului, nu că nu mi-aș permite eu să-mi cumpăr una, dar cică nu prea-i ok să filmezi cu camera personală.

Păi dacă nu-i ok și am dat degeaba 2200 de lei pe camera mea, vă rog, domnule ministru, să ne dea ministerul. Nu de alta, dar într-un caz ca cel petrecut la Brașov, nu ieșiți niciunul să dați explicații, iar polițistul trebuie să se apere singur, așa cum poate.

În speranța că nu v-am întrerupt din planificarea vreunei viitoare conferințe de presă în care să vă mai lăudați cu cine știe ce banalitate, vă mulțumesc. Băieților de la Control Intern, sper că sunteți și voi pe recepție, a trecut deja o lună de când nu am mai fost chemat pe la voi”.

Libertatea a prezentat pe larg subiectul descinderii de la Braşov. Polițiștii de sub Tâmpa le-au amintit șefilor cine sunt cei care „ne prezintă drept brute”. „Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi”.

Citeşte şi:

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA! 

Consilierul PNL Andrei Kadas, către şeful Poliției Braşov, chestorul Valentin Flucuş: „Gunoiule”!

Polițist din Brașov rezumă situația din România: „Hoții de buzunare pe care-i coboram acum 20 de ani din autobuze au ajuns ”dezvoltatori imobiliari” și politicieni și râd de noi!”

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă