De Elena Petre,

Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, a spus miercuri seară că a înaintat către DNA proiectul din timpul guvernării PSD în care asociația lui Alexandru Cumpănașu a primit 4,7 milioane de lei, dintre care 1,4 milioane de lei pentru „10 hârtii”, rezumă știri pe surse intervenția demnitarului.

Libertatea a dezvăluit că asociația lui Cumpănașu a plătit între 33.000 și 40.000 de lei pentru redactarea a 6-7 pagini de text mai multor persoane, printre care un angajat al Ministerului Dezvoltării.

Nereguli fuseseră semnalate și de Ministerul de Finanțe, încă din 2018, apoi de Corpul de Control al ministrului Dezvoltării, dar șefii Direcției de Integritate și ministerul nu sesizaseră procurorii!

„Proiectul despre care discutăm a fost semnat în perioada PSD – Dragnea – Shhaideh. Aș vrea să îi întreb pe telespectatori și pe cei care au acceptat. Am plătit 1,4 milioane de lei pentru 10 hârtii! Atât am primit noi. Am întrebat-o chiar în această seară pe colega din minister, «domne, dacă ar fi banii tăi, ai lua un credit de la bancă, te-ar lăsa inima să dai 1,4 milioane de lei pentru un studiu?». Am înaintat dosarul către DNA”, a spus Ion Ștefan, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

Citeşte şi:

Ministrul Dezvoltării îl dă pe Cumpănașu pe mâna DNA! „Am plătit 1,4 milioane de lei pentru 10 hârtii. Atât am primit noi”

După ce Libertatea a publicat informații despre contractele lui Cumpănașu, Ministerul Dezvoltării spune că și el a găsit aspecte penale: o angajată susține că asociația lui Cumpănașu i-a falsificat semnătura!

DOCUMENTE: Cum recunoștea Cumpănașu că Dragnea “a fost implicat în selecția” asociației lui și-l plângea pe liderul PSD, spunând că e victima unei “vânătoare de personalități”! Cumpănașu amenință cu judecata

Guvernul PNL a reluat proiectul inițiat de guvernul PSD cu Alexandru Cumpănașu. Cum a plătit-o acesta cu 40.000 de lei pentru câteva pagini pe o angajată a ministerului!

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine