Mergi direct la conținut »
Ponta spune că doi foşti parlamentari USR au bătut palma cu PSD, înainte de votul pe moţiunea de cenzură. Adrian Dohotaru, filmare alături de ministrul Răzvan Cuc
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ponta spune că doi foşti parlamentari USR au bătut palma cu PSD, înainte de votul pe moţiunea de cenzură. Adrian Dohotaru, filmare alături de ministrul Răzvan Cuc

Ponta spune că doi foşti parlamentari USR au bătut palma cu PSD, înainte de votul pe moţiunea de cenzură. Adrian Dohotaru, filmare alături de ministrul Răzvan Cuc

Victor Ponta, liderul Pro România a scris, miercuri seară, pe Facebook, că doi foşti parlamentari USR, Oana Bîrzan şi Adrian Dohotaru, au bătut palma cu PSD. Oana Bîrzan s-a aflat şi printre semnatarii moţiunii de cenzură.

De Valentina Postelnicu,

„Aș vrea că Dan Barna și colegii de la USR să învețe din lecția din aceste zile că este ușor să-i critici pe alții / iată că doi deputaţi puși de ei pe listă ( Oana Bîzgan și Adrian Dohotaru) au bătut palma fără niciun scrupul cu PSD și Dăncilă”, a scris Ponta.

Ponta mai spune că a crezut că a trăit cele mai dificile momente din viața sa politică înainte de moțiunea de cenzură din Aprilie 2012 împotrivă Guvernului PDL.

„Sunt extrem de uimit și dezamăgit să constat că ceea ce s-a întâmplat în aceste zile-promisiunile, amenințările, dezmățul de bani murdări și bani publici la care s-au dedat Dăncilă, Arsene, Fifor & Co a depășit, din păcate, urâciunea PDL și a lui Băsescu”, a adăugat el.

El mai afirmă că ProRomania va veni cu 30 de voturi, la moţiune.

Oana Bîzgan a declarat, miercuri, pentru Libertatea, că nu se va prezenta la votul pe moţiune pentru că este plecată din ţară, într-o deplasare externă.

Adrian Dohotaru a postat o filmare, pe Facebook, în care este alături de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi în care anunţă că autorităţile i-au acceptat un proiect.

„Am cerut Ministerului Transporturilor scoaterea lacului Tarnița, dar și a lacului Beliș-Fântânele, de pe lista lacurilor navigabile din România, iar ministrul Cuc a acceptat propunerea”, a scris Dohotaru.

În 2017, după ce a preluat mandatul, deputatul USR Adrian Dohotaru a mâncat sărățele dintr-un coș de gunoi de la Parlament, dorind ca astfel să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că se face prea multă risipă.

El spunea atunci că a renunțat la a mai cumpăra PET-uri de plastic și la vesela de unică folosință de la restaurantul Parlamentului.

Close
Închide
  Close