Mergi direct la conținut »
Rusia ia în calcul trimitea de sisteme S-300 în Siria

Rusia ar putea să se întoarcă la masa discuțiilor cu autoritățile siriene pentru a dezbate problema furnizarea de sisteme antirachetă S-300 către Siria, după atacul coordonat al SUA, Marii Britanii și Franței asupra unor ținte guvernamentale de la Damasc și Homs.

Potrivit anunțului făcut de șeful Direcției Generale de Operațiuni a Marelui Stat Major al Rusiei, Serghei Rudoskoi, Federația Rusă ar putea trimite sisteme de apărare antirachetă S-300 către Siria și către alte țări aliate, arată Tass.

”În urmă cu câțiva ani, luând în calcul o cerere presantă din partea partenerilor noștri din Vest, am abandonat furnizarea de sisteme S-300 către Siria. Considerând contextul actual, intenționam să ajungem din nou la discuții pentru a dezbate această probleme, nu numai în relația cu Siria, dar și cu alte țări”, a declarat Rudoskoi.


Prima reacție a Rusiei în urma atacului asupra Siriei

Șeful NATO susține atacul din Siria: “Cei vinovați trebuie trași la răspundere”

Reacţii internaţionale după ce SUA, Franţa şi Marea Britanie au bombardat Siria

ANALIZĂ – Ce putere de luptă au SUA, Franța și Marea Britanie în zona Siriei

VIDEO/ Primele imagini cu Bashar Al-Assad, după ce SUA au bombardat Siria

Siria a fost lovită de peste 100 de rachete. Damascul susține că a doborât majoritatea rachetelor

VIDEO | Cum s-a desfășurat atacul din Siria. Bombardamentele au durat o oră

Vladimir Putin convoacă o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, după atacul din Siria


Rudoski se referea la bombardamentul Statelor Unite ale Americii, Franței și Marii Britanii asupra mai multor ținte guvernamentale din Siria ca reacție asupra unui atac chimic al forțelor siriene în orașul Douma.


#salvatipipera/ Mesajul lui Traian Mihu, primul IT-ist din Pipera, fost angajat la ICE Felix, pentru tineri: „Trebuie să tratezi lucrurile la serviciu ca în familie”

Close
Închide
  Close