Mergi direct la conținut »
Și-a omorât mama în bătaie pentru că a considerat că l-a despărțit de soție
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Și-a omorât mama în bătaie pentru că a considerat că l-a despărțit de soție

Și-a omorât mama în bătaie pentru că a considerat că l-a despărțit de soție

Un bărbat din Rădăuți și-a omorât mama în bătaie pentru că a considerat că l-a despărțit de soție.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunţat finalizarea cercetărilor într-un caz de omor absolut înfiorător, petrecut la finele anului 2017 într-un apartament din municipiul Rădăuți.

După ce și-a omorât mama în bătaie pentru că a considerat că l-a despărțit de soție, inculpatul, Gabriel Petrovici, în vârstă de 48 de ani, a fost trimis în judecată zilele trecute, în stare de arest preventiv, scrie monitorulsv.ro.

Procurorii au descris în rechizitoriul de trimitere în judecată scenele de coșmar petrecute în apartament, femeia în vârstă de 68 de ani fiind bătută crunt de fiul său aproape jumătate de oră. Șocant este și că în casă se mai afla un bărbat, martor în dosar, care a băut cu agresorul, dar care nu a intervenit în vreun fel.

În urma audierilor făcute în acest caz a rezultat că inculpatul și-a învinuit mama, în noaptea crimei, de faptul că l-a despărțit de soție.

După agresiune, cei doi au continuat să bea, rezultă din rechizitoriul de trimitere în judecată, după care au adormit.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Monica Bîrlădeanu nu și-a uitat originile. „Chiar și în L.A. fac mămăligă și o tai cu ața”

Close
Închide
  Close