Mergi direct la conținut »
Un angajat de la salubritate a găsit 350.000 de euro într-un autobuz!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un angajat de la salubritate a găsit 350.000 de euro într-un autobuz!

Un angajat de la salubritate a găsit 350.000 de euro într-un autobuz!

Un angajat de la o societate de salubritate din Londra, care are în responsabilitate și curățarea mijloacelor de transport în comun, a avut un șoc când a descoperit într-o pungă uitată într-un autobuz din Londra incredibila sumă de 300.000 de lire (aproape 350.000 de euro).

Omul a descoperit punga de culoare maro uitată acolo de un navetist absent, care a coborât mai înainte din autobuz, a informat mirror.co.uk. Deși acest episod putea să-i schimbe viața, omul angajat la salubritate, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, a dus punga cu bani la poliție.

Colegii lui de la salubritate s-au „lăudat” și ei cu obiectele pe care le-au găsit, cu mult mai puțin valoroase decât „prada” colegului lor. Unul a găsit o friteuză într-un autobuz din Leeds. Un angajat de la salubritate din Southampton a dat peste un test de sarcină pozitiv.

Tot în Southampton un curățător a fost șocat să descopere o plăcuță dentară, iar altul a găsit într-un pungă fecale, cu tot cu un steag înfipt! Alții au dat peste scutece murdare, jucării sexuale.


DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

Close
Închide
  Close