Mergi direct la conținut »
VIDEO / O stradă din centrul Bucureștiului s-a surpat. Crater uriaș apărut pe o trecere de pietoni
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / O stradă din centrul Bucureștiului s-a surpat. Crater uriaș apărut pe o trecere de pietoni

VIDEO / O stradă din centrul Bucureștiului s-a surpat. Crater uriaș apărut pe o trecere de pietoni

O stradă din centrul Bucureștiului s-a surpat, cel mai probabil în urma ploilor torențiale din ultimele zile. Craterul uriaș a apărut pe strada Spiru Haret, chiar pe trecerea de pietoni.

UPDATE: Primăria Capitalei a anunțat că traficul a fost restricționat în totalitea pe strada Spiru Haret, în urma incidentului. „Din cauza cantităților însemnate de apă acumulate, o porțiune de circa 1 mp din carosabil s-a surpat, în această dimineață, pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre Str. Știrbei Vodă. Mai multe echipaje din cadrul Serviciului Circulație Rutieră și Direcția de Control au fost trimise la fața locului, iar sesizarea a fost transmisă către Administrația Străzilor, care intervine deja pentru remediere. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale”, se arată în comunicatul Primăriei.

Totodată, potrivit sursei citate, proprietarii autoturismelor staționate în zonă au fost contactați pentru a-și ridica autoturismele expuse pericolului. Zona a fost securizată până la această oră și nu au fost semnalate alte probleme.


O stradă din centrul Capitalei s-a surpat, după ce în ultimele zile Capitala a fost lovită de ploi torențiale, la fel ca și alte zone din țară. Un crater uriaș a apărut pe strada Spiru Haret din zona Cișmigiu, pe trecerea de pietoni.

În urma incidentului, poliția a securizat zona.

Capitala s-a aflat sub cod galben de ploi torențiale, iar în mai multe zone din țară sunt inundații provocate de ploile abundente. Vremea extremă continuă și în următoarele zile. ANM a emis vineri, 29 iunie, mai multe coduri portocalii și galbene de ploi abundente, până pe 1 iulie, când se vor semnala cantități însemnate de apă.


Citește și: EXCLUSIV/Florin Buliga vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente. Criminalul de la Brașov a fost refuzat de vechii parteneri


 

Close
Închide
  Close