Mergi direct la conținut »
Vremea în județul Olt. Școlile și grădinițele rămân închise joi și vineri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vremea în județul Olt. Școlile și grădinițele rămân închise joi și vineri

Vremea în județul Olt. Școlile și grădinițele rămân închise joi și vineri

Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt a decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt pentru zilele de joi și vineri. Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

“Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile (cod galben, ninsori însemnate cantitativ, strat nou de zăpadă, intensificări de vânt și temperaturi foarte scăzute), precum și previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a județului Olt, s-a dispus suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt pentru zilele de joi, 1 martie, și vineri, 2 martie”, se arată într-un comunicat al ISJ Olt.

Șapte județe sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol, miercuri. Capitala se va afla sub cod galben de viscol și cod portocaliu de ger.

Multe unități de învățământ aflate sub averziare de vreme rea au suspendat cursurile pentru joi și vineri.

Iarna face în continuare probleme pe autostrăzi și șosele. Drumuri naționale și județene din mai multe județe au fost închise circulației, la fel și Autostrăzile A2 și A4, care sunt închise încă de luni.

 

 

 

Close
Închide
  Close