MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 14:44

De Ziua Îndrăgostiților crește numărul persoanelor care se înscriu pe site-uri de dating

Distribuie

În această perioadă crește numărul persoanelor care se înscriu pe site-uri de dating. Spre exemplu, anul acesta creșterea înregistrată este chiar cu aproximativ 30 procente peste creșterea obișnuită.

În perioada post-Crăciun – Dragobete, chiar începutul lui martie, numărul membrilor înregistrați crește de la an la an. Există cu siguranță o legătură între acest fapt și sărbătorile care celebrează dragostea, având în vedere faptul că se menține această evoluție anual', ne-a declarat Flori Dragomir, vicepreședinte fondator Sentimente.ro. 54% din utilizatori aleg o cafenea drept loc de primă întâlnire, în timp ce 20% preferă să iasă la restaurant.

Datele lor arată că femeile nu tolerează violența, își doresc un bărbat care să le ofere siguranță, să fie protector. În același timp, bărbații nu își doresc o femeie vulgară, nu acceptă la fel de ușor o femeie care să fumeze, să bea alcool, să fie prea posesivă sau indiscretă. Nu există o diferențiere majoră pe gen, în această perioadă, dar se menține mai ridicat numărul bărbaților care caută o relație.

Zilnic se formează câte 10 cupluri noi

În această perioadă, de Valentine s Day, 10 cupluri noi se formează pe site-ul de dating în fiecare zi. Se poate ca cifra să fie și mai mare, dar nu pot fi contorizate exact, pentru că după ce-și găsesc perechea, utilizatorii își șterg conturile. Oamenii au din ce în ce mai mult curaj să accepte că sufletul pereche poate fi găsit online. Chiar zilele acestea am primit un mesaj emoționant din partea unul cuplu. Ea locuiește în Timișoara, el în Mangalia și a fost nevoie de doar câteva conversații pentru ca ei să își dea seama că s-au îndrăgostit. Sunt un cuplu tânăr, dar încrezător că distanța nu va fi o problemă. Este doar un exemplu, sunt zeci de cupluri care vor petrece Ziua Îndrăgostiților împreună datorită faptului că au avut încredere în cineva cunoscut pe un site de dating', mai spune Flori Dragomir.

 

Loading...
Comentarii